Η Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις τρέφει μια ιδιαίτερη αδυναμία για το νησί των ανέμων
Στην Μύκονο βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα η Αρίνα Σαμπαλένκα, προκειμένου να ξεκουραστεί για λίγο, πριν επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.
Η γοητευτική τενίστρια χαλάρωσε με τον Έλληνα σύντροφο της Γιώργο Φραγκούλη και ένα φιλικό τους ζευγάρι στο Principote.
Απόλαυσε το μπάνιο της και κατόπιν γευμάτισε στο εστιατόριο, όπου μετά τις τρεις η ατμόσφαιρα αλλάζει άρδην.
Η καλλονή από την Λευκορωσία και ο σύντροφος της διασκέδασαν πιο χαλαρά από τους υπόλοιπους θαμώνες, κάποιοι εκ των οποίων ανεβαίνουν ακόμη και στα τραπέζια του εστιατορίου για να χορέψουν ξέφρενα.
Η Σαμπαλένκα διατηρεί μια ιδιαίτερη σχέση με το νησί των ανέμων, το οποίο είχε επιλέξει και πέρυσι για τις διακοπές της μετά το τουρνουά του Ρολάν Γκαρός.
Φέτος επανήλθε μετά το Γουίμπλεντον, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά για να πάρει τις καλοκαιρινές ανάσες που χρειάζεται.
Δείτε τις φωτογραφίες της Αρίνα Σαμπαλένκα στη Μύκονο