Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Κίμων Κουρής πήγαν στη συναυλία των Green Day λίγο πριν γίνουν γονείς

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό και αναμένει τη γέννηση του πρώτου του παιδιού

Στη συναυλία των Green Day στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής λίγο πριν έρθει στη ζωή το πρώτο τους παιδί.

Το βράδυ της Κυριακής 6 Ιουλίου, το ζευγάρι ηθοποιών έδωσε το «παρών» ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που παρακολούθησε την πρώτη συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος στην Ελλάδα και στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του Ejekt Festival.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής περιμένουν σε λίγο καιρό να γεννηθεί το παιδί τους και παρά το γεγονός, ότι η ηθοποιός βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα, μαζί με τον σύζυγό της δείχνουν τελευταία την ιδιαίτερη αγάπη τους για τη μουσική. Πρόσφατα, είχαν βρεθεί στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στην Πλατεία Νερού.

Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, και οι δύο ηθοποιοί ανάρτησαν φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνιση των Green Day, με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να γράφει σε ένα βίντεο: «Έφηβη ξανά...».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr