Ελένη Τσολάκη για την κόρη της: Ήρθες και μου άλλαξες για πάντα τη ζωή, θα σου είμαι παντοτινά ευγνώμων
27.06.202511:59
Η παρουσιάστρια έγινε πριν από τρεις μήνες για πρώτη φορά μητέρα
Την ευγνωμοσύνη για τη γέννηση της κόρης της και τις ευχάριστες αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της, εξέφρασε η Ελένη Τσολάκη μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στα social media.
Πριν από τρεις μήνες, η παρουσιάστρια έγινε για πρώτη φορά μητέρα και όπως σημείωσε το πρωί της Παρασκευής 27 Ιουνίου με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βιώνει καθημερινά μια νέα πραγματικότητα, τονίζοντας πως είναι ευγνώμων στο παιδί της γι αυτήν.
Η Ελένη Τσολάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται να κρατάει το χέρι της κόρης της. Πάνω στην εικόνα έγραψε, περιγράφοντας τα συναισθήματά της: «Ήρθες και μου άλλαξες για πάντα τη ζωή!!! Θα σου είμαι παντοτινά ευγνώμων!!! Σε λατρεύω από το πρώτο μας λεπτό! Τρεις μήνες μαζί».
Δείτε την ανάρτησή της
Στις 11 Μαΐου 2025, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια δημοσίευση στα social media, γιορτάζοντας για πρώτη φορά αυτή την ημέρα. Αναφερόμενη στον νέο της ρόλο, σημείωσε πως περιμένει με λαχτάρα τη στιγμή που η κόρη της θα την αποκαλέσει «μαμά». Όπως έγραψε στη λεζάντα: «Πρώτη χρονιά που γιορτάζω μαζί σου! Πρώτη φορά που ξέρω πως κάποια στιγμή θα ακούσω και εγώ από τα δικά σου χείλη την πιο ιερή, την πιο πολύτιμη λέξη στον κόσμο, και αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη!».