Νέες φωτογραφίες του Γιουσέιν Μπολτ από το ταξίδι του στη Μύκονο

Ευδιάθετος πάνω σε σκάφος με τον Ρικάρντο «Μπίμπι» Γκάρντνερ, ο θρύλος του στίβου απόλαυσε τις διακοπές του στο νησί των ανέμων

Κάθε καλοκαίρι η Μύκονος υποδέχεται δεκάδες διεθνείς celebrities που την επιλέγουν για τις διακοπές τους, και φέτος ανάμεσά τους βρέθηκε ξανά ο Γιουσέιν Μπολτ. Ο θρύλος του στίβου που είχε να επισκεφτεί το νησί από το 2017, επέστρεψε στην Ελλάδα και απαθανατίστηκε σε στιγμές χαλάρωσης.

Στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ο Μπολτ ποζάρει ευδιάθετος πάνω σε πολυτελές σκάφος μαζί με τον φίλο του και πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της Τζαμάικα, Ρικάρντο «Μπίμπι» Γκάρντνερ.

Δείτε τις φωτογραφίες


Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr