Μιρέλλα Παπαοικονόμου: Ο πρώην σύζυγός μου είναι ο καλύτερος μου φίλος, τον αγαπώ υπερβολικά

Είναι εξαιρετικός πατέρας, μου έχει σταθεί σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου, έχουμε εξαιρετική σχέση, πρόσθεσε η σεναριογράφος

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου μίλησε για τη ζωή της στα Κύθηρα, τον πρώην συζυγό της και τους γιους της σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη».

Η γνωστή σεναριογράφος, αρχικά, είπε: «Η καθημερινότητα μου στα Κύθηρα είναι διαφορετική, όλα γίνονται πιο άνετα. Η επαφή με τη φύση κάνει όλη τη διαφορά. Στην πόλη θέλω να επιστρέψω για αυτά που στερούμαι δηλαδή για το θέατρο και τον κινηματογράφο».

Αναφορικά με το πέρασμα του χρόνου η ίδια παραδέχθηκε: «Δεν μου πολυαρέσει όταν γερνάω και η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να έχω συμφιλιωθεί με τον χρόνο».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, τόνισε: «Δεν μου αρέσει να βλέπω τηλεόραση. Η σχέση μου με την τηλεόραση είναι καθαρά επαγγελματική. Είναι αστείο αυτό που λέω, γιατί όταν δουλεύεις 40 χρόνια λες "πώς γίνεται;"».

Σχετικά με τον πρώην σύζυγό της, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου αποκάλυψε: «Είναι ο καλύτερος μου φίλος, τον αγαπώ υπερβολικά, είναι εξαιρετικός πατέρας, μου έχει σταθεί σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου, έχουμε εξαιρετική σχέση. Ταξιδεύουμε μαζί, εννοώ οι 2 μας, έρχεται διακοπές στα Κύθηρα, τρώμε μαζί. Νομίζω ότι απλά όταν φτάσαμε στο σημείο να χωρίσουμε [καταλάβαμε] ότι ίσως να μην ταιριάζουμε σε αυτόν τον τομέα, να μην θέλαμε να είμαστε ζευγάρι. Δεν μου λείπει η συντροφικότητα γιατί έχω φίλους, την αδελφή μου, έχω δύο παιδιά και ένα εγγόνι. Δεν θα ήθελα εδώ και πάρα πολλά χρόνια να παντρευτώ ξανά. Δεν μπορώ να είμαι 100% απόλυτη, καλά στην ηλικία μου όχι βέβαια, αλλά μπορεί να έρθει κάτι κεραυνοβόλο και να ανατρέψει όλα τα "ποτέ" μου».

Στο τέλος, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου όσον αφορά στους γιους της ανέφερε: «Ο ένας μου γιος είναι στην Αμερική και μιλάμε καθημερινά. Θέλω να βλέπω τον εγγονό μου. Ο άλλος μου γιος είναι εδώ και τον βλέπω αρκετά συχνά».

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρό το 2χρονο κοριτσάκι που αγνοούνταν στη Σερβία - Το παρέσυραν με ΙΧ και το πέταξαν σε χωματερή

Τα τρία σενάρια για τις έδρες των Σπαρτιατών - Η δίωξη του Αρείου Πάγου και η επικείμενη απόφαση του εκλογοδικείου


«Θανατική ποινή σε όποιον το κάνει αυτό στις γυναίκες» - Τα λόγια του πατέρα της Κυριακής μετά την κηδεία - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr