Σπύρος Μπιμπίλας για Μαίρη Χρονοπούλου: «Καλό ταξιδι στο φως γλυκό και αισιόδοξο πλάσμα»
06.10.202315:24
Δείτη τη δημοσίευση
Η Μαίρη Χρονοπούλου «έφυγε» από τη ζωή στα 90 της χρόνια, το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου. Το τελευταίο διάστημα, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προκλήθηκε όταν έπεσε στο σπίτι της και χτύπησε το κεφάλι της σε σκαλοπάτι. Η Μαίρη Χρονοπούλου βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη, όπως όμως είχαν αναφέρει γιατροί, η κατάσταση της υγείας της ήταν κρίσιμη από την πρώτη στιγμή που νοσηλεύτηκε.
Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο θάνατός της, συνάδελφοι, φίλοι αλλά και θαυμαστές της σπουδαίας ηθοποιού, δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και μηνύματα για εκείνη.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία κρατάει αγκαλιά τη Μαίρη Χρονοπούλου, γράφοντας στη λεζάντα: «Αντίο αγαπημένη μου.. Μαιρούλα μου σε ευχαριστώ που με τίμησες με τη φιλία και την αγάπη σου! Καλό ταξίδι στο φως γλυκό και αισιόδοξο πλασμα....Θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη...».