Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τρία χρόνια προσπαθούσε η αδελφή μου να αποκτήσει μωρό

«Από τότε που έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς, έχουμε γίνει κι εγώ και η αδελφή μου μία γροθιά, αλλά όλη αυτή η πορεία της αδελφής μου μας έδεσε ακόμα περισσότερο» δήλωσε

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για την αδελφή της που πήρε την απόφαση να γίνει μητέρα μόνη της, το πρωί του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου, όπου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις δέκα».

Συγκεκριμένα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε: «Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια μέχρι να έρθει η ανιψιά μου. Τρία χρόνια περίπου προσπαθειών. Ήταν μία εμπειρία που πραγματικά μας έδεσε. Από τότε που έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς, έχουμε γίνει κι εγώ και η αδελφή μου μία γροθιά, αλλά όλη αυτή η πορεία της αδελφής μου μας έδεσε ακόμα περισσότερο. Το γεγονός δηλαδή ότι το αποτέλεσμα όλης αυτής της διαδρομής είναι η Κατερίνα που πραγματικά είναι ένα μωρό χαρισματικό, με κάνει να νιώθω ότι αυτό το μωρό το έφερε ο Θεός».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, η ηθοποιός και πρώην αθλήτρια στίβου πρόσθεσε: «Στις απογοητεύσεις –επειδή ήταν πολύ αποφασισμένη- της έλεγα ότι κάθε αποτυχία είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Ότι αυτό θα συμβεί. Και ήρθε η ώρα με την μικρή Κατερίνα. Τα κορίτσια είναι διαφορετικά. Μεγαλώνουν πιο γρήγορα, ωριμάζουν πιο γρήγορα. Η Κατερίνα είναι 2,5 χρονών και θα σου φύγει το κεφάλι με αυτά που θα ακούσεις. Τα αγόρια είναι πιο απλά».

Ειδήσεις σήμερα:

Κλειστή η Εθνική για Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Κομμένη στα δύο η χώρα

Τρία πλοία έμπλεξαν τις άγκυρές τους στο λιμάνι της Ραφήνας –Τεράστια ταλαιπωρία για τους επιβάτες - Δείτε βίντεο

Τρομάζει η επόμενη μέρα σε Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα - Απειλεί τη Λάρισα ο Πηνειός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr