Τζέρεμι Ρένερ: Αμφιβολίες για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Χόλιγουντ μετά το ατύχημά του

Πηγή από το περιβάλλον του δήλωσε: «Είναι περήφανος για τη δουλειά που έχει κάνει, αλλά το ατύχημά του του έδειξε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορεί να κάνει για να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους»

Ο Τζέρεμι Ρένερ δεν θέτει πλέον την καριέρα του ως προτεραιότητά του, όπως αποκαλύπτει άτομο από το περιβάλλον του.

Μετά το ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό μηχάνημα και παραλίγο να του στερήσει τη ζωή, ο σταρ βάζει την υποκριτική σε δεύτερη μοίρα.

Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού στη DailyMail: «Αν κι εξακολουθεί να αγαπά την υποκριτική, το Χόλιγουντ δεν είναι πλέον, η προτεραιότητά του».



Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Τζέρεμι Ρένερ δεν εστιάζει πια στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αφού χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να ξεπεράσει όσα βίωσε, μετά το ατύχημά του την Πρωτοχρονιά, όταν ένα εκχιονιστικό μηχάνημα τον καταπλάκωσε, σπάζοντάς του περισσότερα από 30 οστά.

«Ο Τζέρεμι πιστεύει ότι επέζησε από αυτό το ατύχημα για να μπορέσει αυτή τη φορά να φέρει μια πραγματική αλλαγή στον κόσμο. Είναι πολύ περήφανος για τη δουλειά που έχει κάνει, αλλά όλη αυτή η κατάσταση του έδειξε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορεί να κάνει για να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους», αναφέρει η ίδια πηγή.

Πρόσφατα, ο Τζέρεμι Ρένερ έκανε μια νέα ανάρτηση στα social media που φαίνεται να βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά το ατύχημα που είχε.


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο για ρύθμιση οφειλών, φόρους και συντάξεις - Τι περιλαμβάνει

Βίντεο: Οι στιγμές πριν από την πτώση του αμερικανικού drone στη Μαύρη Θάλασσα

«Ανακυκλώνω, αλλάζω θερμοσίφωνα»: Οι προϋποθέσεις, οι δικαιούχοι και η επιδότηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr