Τηλεοπτικά μεθεόρτια και… Μπράβο, Ρούλα

Αδιάφορη τηλεοπτικά η εορταστική περίοδος με επαναλήψεις, παλιές ταινίες και ελάχιστα εορταστικά προγράμματα

Χρόνια Πολλά με υγεία και ηρεμία. Χρόνια Πολλά και ένας καλύτερος κόσμος που δεν θα τροφοδοτείται από μίσος και από την δυστυχία των άλλων, δεν θα επενδύει στο κουτσομπολιό και στην ανταλλαγή λεκτικών πυρών. Με το που επέστρεψαν οι εκπομπές άρχισαν τα «είπες» και «είπα». Μόνο η Φλορίντα διατηρεί το χιούμορ της. Γι' αυτό και σχολιάζοντας το πόσο πολύ φάγαμε αυτή την περίοδο αυτοσαρκαζόμενη είπε «εγώ μόνο νούμερο παπούτσια δεν άλλαξα». Μα τι κορίτσι χάρμα.

Χάρμα και η Μιμή Ντενίση στην Ελένη Μενεγάκη. Η οποία είπε αλήθειες. Κι η οποία είναι αξιοθαύμαστη για τα όσα έχει πετύχει με την σκληρή δουλειά της για να γίνει η θαυμάσια ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη». Η Ντενίση και ο Παπακαλιάτης δούλεψαν σκληρά και πέρασαν τα σύνορα. Η κριτική αφ’ υψηλού και η γκρίνια περισσεύουν.

Το βράδυ του Σαββάτου το «Σπίτι με το Mega» με την Ρούλα Κορομηλά και καλεσμένους τον Πλούταρχο και την Πάολα έπιασε κορυφή. Ηταν ένα άρτιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, δίχως υπερβολές, δίχως ακρότητες, με σεβασμό στους καλεσμένους και στο τηλεοπτικό κοινό και με μαέστρο μία γυναίκα που δεν χρειάζεται να αποδείξει ότι ξέρει τι σημαίνει καλή τηλεόραση. Φαίνεται σε κάθε βήμα της, σε κάθε βλέμμα της. Μπράβο, Ρούλα.

Οι ηθοποιοί διαμαρτύρονται και δίκαια για μία υποβάθμιση των πτυχίων τους η οποία δεν έπρεπε να γίνει. Μαζί τους δίχως αλλά και μα. Φτάνει να προσέξουμε κάτι. Διεκδικώντας το δίκιο μας άθελά μας υποτιμάμε κάποιους δίχως να το αντιλαμβανόμαστε. Εν προκειμένω τους απόφοιτους Λυκείου, οι οποίοι και αξιόλογοι είναι και διόλου υποτιμητικό για κάποιον να είναι απόφοιτος Λυκείου. Ξέρω πολλούς που τα πτυχία μου τα κάνουν σκόνη με τις γνώσεις και την παιδεία τους. Μοιράστηκα με έναν απόφοιτο Λυκείου τα πιο σημαντικά χρόνια σε επίπεδο συνεργασίας στο «Βήμα». Δεν λέω φυσικά ότι γίνεται σκόπιμα, με πρόθεση, αλλά λίγη προσοχή χρειάζεται.

Και μιας και αναφερόμαστε σε σπουδαίους όρους, όπως η υποκριτική, θα ήθελα να καταθέσω τον θαυμασμό μου για τον εξαιρετικό Πάνο Βλάχο. Για τον δαιμόνια ταλαντούχο Πάνο Βλάχο. Ο οποίος στην παράσταση του έργου «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» στο θέατρο Γκλόρια ερμηνεύει ως θύελλα. Θύελλα που τα σαρώνει όλα και στην σκηνή και στην πλατεία. Μεγάλο ταλέντο.

Κουιζάκι εορταστικό: Ποια ηθοποιός δέχτηκε πρόταση να αναλάβει εκπομπή, που μέχρι τώρα αυτή που την παρουσιάζει, δεν φαντάζεται τι θα γίνει;


Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον - «Τους έλεγα "σταματήστε, πονάω", δεν άκουγαν» λέει ο μαθητής

Και άλλος δυσαρεστημένος πελάτης κατά του Salt Bae: «Σέρβιρε με ακουστικά και ζήτησε 600 δολάρια για να κόψει την μπριζόλα»

Πετρέλαιο: Η Ρωσία απαγορεύει από τον Φεβρουάριο τις εξαγωγές στις χώρες που θα επιβάλουν πλαφόν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr