Λουκ Έβανς: Θα παρουσιάσει χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα στο BBC με την οικογένεια και τους φίλους του

«Απλώς, σκέφτηκα ότι είναι απίστευτη ευκαιρία να κάνω αυτό που μου αρέσει» δήλωσε ο ηθοποιός 

Ο Λουκ Έβανς βρίσκεται στο τέλος περιοδείας προώθησης του δεύτερου άλμπουμ του «A Song For You» και περνά χρόνο στη γενέτειρά του, Ουαλία, μετά από γυρίσματα σειρών σε ηλιόλουστες χώρες, στην Αυστραλία και την Κολομβία

Όπως ανακοινώθηκε ο ηθοποιός πρόκειται να παρουσιάσει το Εορταστικό αφιέρωμα στο BBC, που γυρίστηκε στο Νιούπορτ με την οικογένεια και τους φίλους του.

Σε αυτό το νέο άλμπουμ ηχογράφησε τραγούδια με την ιστορική χορωδία της Ουαλίας Treorchy Male Choir και τη φίλη του, Ουαλή τραγουδίστρια, ηθοποιό και τηλεοπτική παρουσιάστρια Σάρλοτ Τσερτς.
«Απλώς, σκέφτηκα ότι είναι απίστευτη ευκαιρία να κάνω αυτό που μου αρέσει να κάνω, σε μία χώρα που είναι το σπίτι μου, με την οικογένειά μου, που δεν τη βλέπω για μεγάλο διάστημα» δήλωσε στην WalesOnline.

«Έκανα τα γυρίσματα για την οικογένειά μου, οι άλλοι απλά έτυχε να είναι εκεί. Το έκανα για τον παππού μου, τη μαμά και τον μπαμπά μου και όλη την υπέροχη οικογένειά μου που δεν βλέπω και είναι τόσο περήφανοι και με υποστηρίζουν, οπότε αυτό είναι ένα ζωντανό σόου» ανέφερε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα

«Εκρηκτικό» κλίμα στα ελληνοτουρκικά με την απόφαση Kογκρέσου για F-16 και το διάβημα της Λιβύης

Βίντεο: Χελώνα παλεύει με καρχαρία μεσοπέλαγα και τον νικάει

Σοκαριστικό βίντεο: 28χρονη πέθανε ξαφνικά ενώ έκανε γυμναστική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr