Βίντεο: Ο Μασίν Γκαν Κέλι γιόρτασε το Halloween «σνιφάροντας» από το στήθος της Μέγκαν Φοξ

Σε άλλη τους ανάρτηση προκαλούν ακόμα περισσότερο καθώς ο τραγουδιστής ντυμένος πάπας δίνει τη θεία κοινωνία στην ηθοποιό η οποία υποδύεται τη σκλάβα του σεξ

Πιο προκλητικοί από ποτέ εμφανίστηκαν στα social media η Μέγκαν Φοξ και o σύντροφός της Μασίν Γκαν Κέλι. Το ζευγάρι γιόρτασε το Halloween με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο. Εκείνος σαν άλλος πάπας «κοινωνεί» την αγαπημένη του η οποία υποδύεται την σκλάβα του σεξ.

Οι followers της ηθοποιού δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκαν με την προκλητική της ανάρτηση και τα αρνητικά σχόλια έπεσαν βροχή.

«Μετανοήστε. Ο Ιησούς Χριστός πέθανε γι' αυτό που κάνετε τώρα. Έχετε παιδιά. Πού είναι το παράδειγμα; Ο σεβασμός; Ο χριστιανισμός δεν είναι κοστούμι. Δεν είναι θρησκεία. Είναι μια σχέση με τον Θεό», έγραψε κάποιος σε σχόλιό του.

«Τι στο δ… συμβαίνει με εσάς», έγραψε ένας άλλος

«Είναι η Μέγκαν Φοξ μαμά; Τα παιδιά της θα το δουν αυτό. Πού είναι ο σεβασμός; Αυτός ο τύπος κυριολεκτικά τη χειραγωγεί», σχολίασε κάποιος άλλος.





Νωρίτερα ο Μασίν Γκαν Κέλι και η Μέγκαν Φοξ είχαν ντυθεί Τόμι Λι και Πάμελα Άντερσον αναπαριστώντας στιγμές από το άγριο και φλογερό ειδύλλιο που είχαν ζήσει οι δυο τους.

Ο Κέλι και η Φοξ ανέβασαν βίντεο στο οποίο ο τραγουδιστής «κάνει» πως σνιφάρει κοκαΐνη από το στήθος της ηθοποιός.




Ειδήσεις σήμερα:

Κατολίσθηση στην Κρήτη: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία - Πώς συνέβη η τραγωδία

Madonna: Ενα αστέρι πέφτει, πέφτει...


Δήμος Αθηναίων: Μειώνονται τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού για το 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr