Σταματίνα Τσιμτσιλή για την υπόθεση του 53χρονου στον Κολωνό: «Μάνα είμαι, δεν το αντέχω»

Η παρουσιάστρια εξοργίστηκε όταν άκουσε ότι στην υπόθεση του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι, εμπλεκόμενη είναι και η μητέρα του

«Πάγωσε» η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο άκουσμα των πληροφοριών που μετέφερε ο Δήμος Βερύκιος για την υπόθεση του 53χρονου βιαστή και της 12χρονης στον Κολωνό.

Όπως μετέφερε στο «Happy Day» ο δημοσιογράφος, στους τραπεζικούς λογαριασμούς της μητέρας βρέθηκαν χρήματα, τα οποία είχε καταθέσεις ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση δράστες.

Στο άκουσμα της είδησης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή της και όπως είπε, δεν μπορεί να φανταστεί πως υπάρχει περίπτωση μια μάνα να χειριστεί έτσι το παιδί της, για οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.


«Τώρα η κατάσταση περιπλέκεται, γιατί αν ισχύει αυτή η πληροφορία... Η ίδια η μάνα που σε γέννησε. Δεν αμφισβητώ το ρεπορτάζ σου, αλλά μάνα είμαι Δήμο. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι μία μάνα υποβάλει το παιδί της σε μια τέτοια ιστορία για 25 ευρώ ή και για 2,5 εκατομμύρια ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Υποβάλει το 12χρονο ανήλικο παιδί της σε αυτή την ιστορία για τα λεφτά. Δεν το αντέχω».


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Έρχεται νέο επιδημικό κύμα - Τι εκτιμούν οι ειδικοί για την έντασή του

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά πορεία προς τον λαό - Ο Τσίπρας βγάζει στον δρόμο τα στελέχη του κόμματος


Ντέλλα Ρούνικ: Ντύνει τα αγάλματα με Oscar de la Renta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr