Σκοτ Ντίσικ: Αφού οι Καρντάσιαν τον έχουν «παρατήσει», αναζητά συντροφιά σε παλιές γνώριμες

Ο πρώην της Κόρτνεϊ εθεάθη ξανά μετά από χρόνια με την Κίμπερλι Στιούαρτ, τη γυναίκα, με την οποία φημολογούταν πως ήταν ζευγάρι πριν γνωρίσει την Καρντάσιαν

Στην «πρώην» του επέστρεψε ο Σκοτ Ντίσικ, αφού πλέον δεν υπάρχει καμία ελπίδα επανασύνδεσης με τη «γυναίκα της ζωής του», όπως την αποκαλούσε, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Δημοσίευμα της Page Six αναφέρει πως δεν πρόκειται για μια... περίεργη εξέλιξη, καθώς ο Σκοτ ανέκαθεν προτιμά να βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που του είναι ήδη γνώριμοι από το να μπει στη διαδικασία να «ανοιχτεί» σε κάποιον ξένο.

Ο λόγος για την Κίμπερλι Στιούαρτ, τη γυναίκα με την οποία φέρεται να συνδεόταν ερωτικά, λίγο πριν «μπλέξει» με την Κόρτνεϊ. Μάλιστα, εκείνη ήταν που τον σύστησε τότε, στην σταρ των Καρντάσιαν.

«Δεν είναι περίεργο. Ο Σκοτ πάντα νιώθει την ανάγκη να επιστρέφει στις ρίζες του. Είναι μάλιστα, σε μια περίοδο που δεν νιώθει σταθερότητα και του χρειάζεται κάτι τέτοιο. Οπότε, ήταν εύκολο για εκείνον», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του στην Page Six.


Οι δυο τους εθεάθησαν μαζί σε δημόσια εμφάνισή τους, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει.

Οι δυο τους ξεκίνησαν ως φίλοι το 2007. Λίγο καιρό αργότερα, τα πρώτα δημοσιεύματα τους ήθελαν μαζί, με κανέναν από τους δύο όμως, να μην επιβεβαιώνει την είδηση. «Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες γύρω από αυτό», αναφέρει η ίδια πηγή.

«Συνδέθηκε μαζί της πριν χρόνια», συμπληρώνει. Η κοινή τους εμφάνιση δεν είναι κάτι παράλογο, αν σκεφτεί κανείς πως πλέον, ο Σκοτ Ντίσικ έχει απομακρυνθεί εντελώς με την οικογένεια Καρντάσιαν.



Ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές πως «χάνοντας τις Καρντάσιαν, μένει μόνος του», καθώς ήταν η μόνη οικογένεια που είχε. Ωστόσο, αφού χώρισε με την Κόρτνεϊ και εκείνη παντρεύτηκε τον Τράβις Μπάρκερ, τα πράγματα άλλαξαν δραματικά για εκείνον.




Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης για παρακολουθήσεις: Συμφέροντα εντός κι εκτός θέλουν αδύναμες κυβερνήσεις - Δεν κάνω πίσω, ο λαός αποφασίζει

Αλεποχώρι: Πυροβόλησε ευθεία προς τα παιδιά ο 70χρονος - «Περίεργος τύπος» λένε οι γείτονες

Πολεμικό Ναυτικό: Θρίλερ ο ξαφνικός θάνατος της 19χρονης Θάλειας - Εφαγε σε αλυσίδα fast food στην Τυνησία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr