Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Οι νέες φωτογραφίες από το γαμήλιο ταξίδι τους στις Μαλδίβες

Το νιόπαντρο ζευγάρι επέλεξε έναν εξωτικό προορισμό για τον μήνα του μέλιτος - Δείτε τα στιγμιότυπα που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους

Μετά τον γάμο τους στα Χανιά της Κρήτης, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης επισκέφτηκαν έναν εξωτικό προορισμό για το ταξίδι του μέλιτος, τις Μαλδίβες.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, στον ιερό ναό του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα, με παπά … έξι κουμπάρους και 200 καλεσμένους. Μετά τον θρησκευτικό τους γάμο που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα, το λαμπερό ζευγάρι θέλησε να κάνει και έναν … δεύτερο γάμο, «αμερικανικού» τύπου, δίπλα στην παραλία.



Έκτοτε, το νιόπαντρο ζευγάρι μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με το κοινό του στο Instagram, με τον Μάριο Καπότση να είναι πιο διακριτικός, σε αντίθεση με τη σύζυγό του, η οποία διατηρεί μια πολύ ενεργή παρουσία στα social media.

Οι δυο τους φαίνονται να απολαμβάνουν ιδιαίτερα το ταξίδι τους, ενώ επισκέπτονται πολλά μαγευτικά μέρη, με τα στιγμιότυπα που δημοσιεύουν στους λογαριασμούς τους να είναι καλύτερα το ένα από το άλλο.

Δείτε τις αναρτήσεις τους:





Ειδήσεις σήμερα:

Ρεκόρ τιμών για αέριο και ηλεκτρικό μετά το deal στην ΕΕ για «ψαλίδι» 15%

Ποια είναι η δημοσιογράφος που λιποθύμησε στο ντιμπέιτ Σουνάκ - Τρας

Πώς περιγράφει η δημοσιογράφος την απόπειρα βιασμού της από τον Μαροκινό «δράκο» στα Εξάρχεια - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr