Στέφανος Κορκολής: Εντυπωσιακή «sold out» συναυλία στο Παλλάς - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η δεύτερη συναυλία του Στέφανου Κορκολή στο θέατρο Παλλάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16/5, με τη Σοφία Μανουσάκη και τη φιλική συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη

Μια μαγική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του Στέφανου Κορκολή στο κατάμεστο θέατρο Παλλάς τη Δευτέρα το βράδυ!

Ο σπουδαίος συνθέτης και πιανίστας, πέρα από την αναδρομή στο έργο του, ερμήνευσε για πρώτη φορά τραγούδια που έχει γράψει για άλλους καλλιτέχνες -και, φυσικά, τις δικές του επιτυχίες.




Επί σκηνής τον τίμησε η μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με την οποία τους συνδέει μια ισχυρή φιλία και συνεργασία πολλών ετών. Η σύμπραξή τους στα τραγούδια που της έχει γράψει ο συνθέτης, «Ο Άγγελός μου» και «Κάθε φορά που με κοιτάζεις», όπως ήταν φυσικό, καθήλωσε.

Η εντυπωσιακή Σοφία Μανουσάκη, βασική ερμηνεύτρια του Στέφανου Κορκολή τα τελευταία χρόνια, μάγεψε τόσο με τις ερμηνείες της όσο και με την σκηνική της παρουσία.



Η δεύτερη συναυλία του Στέφανου Κορκολή στο θέατρο Παλλάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16/5. Μια συναυλία, που ουσιαστικά σηματοδοτεί και την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν για τον αγαπημένο χώρο στην οδό Βουκουρεστίου.

Μαζί του η Σοφία Μανουσάκη
Φιλική συμμετοχή ο Πάνος Μουζουράκης

Προπώληση: http://www.viva.gr/tickets/music/stefanos-korkolis-1/










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr