Άμπερ Χερντ: Θα έχει λιγότερο από δέκα λεπτά προβολής στο νέο «Aquaman»

Οι αποκαλύψεις από τη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ έχουν αρχίσει να επηρεάζουν την καριέρα της - Μαζεύουν υπογραφές για να μην παίξει στη νέα ταινία

Η δίκη ανάμεσα στην Άμπερ Χερντ και τον Τζόνι Ντεπ, φαίνεται να έχει επηρεάσει αρκετά την καριέρα και των δύο.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η ηθοποιός θα έχει λιγότερο από δέκα λεπτά προβολής στο επερχόμενο σίκουελ του «Aquaman».

Υπενθυμίζεται, ότι η 36χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί ως «Mera» στο franchise της δημοφιλούς ταινίας, αλλά οι πρόσφατες αποκαλύψεις που έγιναν στη διάρκεια της δίκης, σχετικά με τη συμπεριφορά της κατά τον έγγαμο βίο της με τον Ντεπ, την «απομάκρυναν» από το σίκουελ.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος, που ασχολείται με θέματα του κινηματογράφου, Γκρέις Ράντολφ, ισχυρίστηκε ότι οι θαυμαστές του «Aquaman» δεν θα τη δουν και πολύ στο σίκουελ τμε τίτλο «Aquaman And The Lost Kingdom», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2023.



Χωρίς να έχει ακόμη επιβεβαιωθεί κάτι, δημοσίευμα της Daily Mail, βασίζει το ενδεχόμενο της ολιγόλεπτης εμφάνισής της στην ταινία, στις εξελίξεις τςη δικαστικής διαμάχης της με τον πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λέγεται ότι έχουν συγκεντρωθεί μάλιστα, περίπου 3 εκατομμύρια υπογραφές, στον απόηχο μιας αίτησης που ζητά να αποσυρθεί η Χερντ από την ταινία.



Δεν είναι γνωστό ακόμη, αν ο ρόλος της θα ήταν ούτως ή άλλως μικρός στο νέο φιλμ, ωστόσο η δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει επηρεάσει αρκετά τη ζωή και την εικόνα που είχαν οι θαυμαστές της για εκείνη.



Ειδήσεις σήμερα:

Κατέσχεσαν στα Φίτζι πολυτελή θαλαμηγό που φέρεται να ανήκει σε Ρώσο ολιγάρχη

Απίστευτο περιστατικό στη Σαγκάη: «Πέθαναν» ηλικιωμένο και τον έβαλαν σε σακούλα ενώ ήταν ζωντανός

To ρωσικό ΥΠΕΞ κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι υποστηρίζει νεοναζί στην Ουκρανία



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr