Met Gala: O Ράιαν Ρέινολντς αποθέωσε την Μπλέικ Λάιβλι και έγινε viral

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με την έκπληξη που ετοίμασε η ηθοποιός, ανεβαίνοντας τα σκαλιά

Ο Ράιαν Ρέινολντς και η σύζυγός του, Μπλέικ Λάιβλι, απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Η εμφάνισή τους στη λαμπερή βραδιά του Met Gala, εκτός από τα εντυπωσιακά ρούχα τους, είχε και μία στιγμή που έγινε viral.

Αρχικά, η Λάιβλι εμφανίστηκε με μία μακριά τουαλέτα διακοσμημένη με χάντρες, έναν μεγάλο εκθαμβωτικό ροζ φιόγκο στη μέση και ασορτί γάντια, ένα λουκ, που ήταν εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική της Νέας Υόρκης. Ο Ρέινολντς είχε επιλέξει ένα σκούρο σμόκιν. Ωστόσο, η εμφάνιση της ηθοποιού έκρυβε μία έκπληξη, την οποία αγνοούσε ο σύζυγός της.





Καθώς η Λάιβλι ανέβαινε τα σκαλιά, την πλησίασαν άτομα από την ομάδα της, για να λύσουν τον φιόγκο του φορέματος, με αποτέλεσμα να ξεδιπλωθεί μία εντυπωσιακή μακριά ουρά σε γαλάζιες αποχρώσεις.

Ο Ρέινολντς, ο οποίος είχε ήδη ανέβει τη σκάλα, έμεινε έκθαμβος να κοιτάζει την πανέμορφη αγαπημένη του.



Η αντίδρασή του, έγνε viral και οι χρήστες του Twitter, δεν μπόρεσαν να το αφήσουν ασχολίαστο. «Θέλω μία σχέση σαν του Ράιαν και της Μπλέικ», «Μόλις είδα την αντίδραση του Ράιαν Ρέινολντς στην αποκάλυψη του φορέματος της Μπλέικ και κλαίω, τους αγαπώ», ήταν κάποια από τα σχόλια στο Twitter.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr