Δέσποινα Βανδή: Το μήνυμα αγάπης στη Σοφία Βόσσου - «Δεν ξεχνώ πόσο με βοήθησες»

Η παρουσιάστρια του «Chart Show» ερμήνευσε στα παρασκήνια της εκπομπής, με τη συνάδελφο και αποψινή της καλεσμένη το «Φιλαράκι»

Λίγες ώρες πριν το  Chart Show και η Δέσποινα Βανδή μας ταξιδέψουν στη δεκαετία του 80, η παρουσιάστρια ανέβασε μία τρυφερή ανάρτηση με τη Σοφία Βόσσου στα Instagram stories της.

Οι δυο γυναίκες τραγουδούν το «Φιλαράκι»,με τη συνοδεία κιθάρας. Στα δύο βίντεο, η Δέσποινα Βανδή εξέφρασε την αγάπη, που έχει στο πρόσωπο της Σοφίας Βόσσου. Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο story έγραψε: «Δεν ξεχνάω ποτέ πόσο με βοήθησες στο ξεκίνημά μου» και στο επόμενο story έγραψε: «Την αγαπώ. Είναι αφοπλιστική απόψε».



Το αφιέρωμα στα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας του 80, με την υπογραφή του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου, έχει - όπως κάθε φορά – απολαυστικό παρασκήνιο με τον Music Expert Γιώργο Αρσενάκο, έχει όμως και τη νοσταλγία, τη μαγεία και τη λάμψη της εποχής όπου το lifestyle γεννιόταν ως έννοια, η Ελλάδα πανηγύριζε στους ρυθμούς του Ευρωμπάσκετ, και τα σαββατοκύριακα ήταν γεμάτα μουσική και χορό, κάτω από τη ντισκομπάλα!

Σε αυτό το πάρτι, η μουσική σκηνή του Chart Show θα «φωτιστεί» με τα πιο λαμπερά ονόματα για να παραδοθούμε, άνευ όρων, στα τραγούδια, το χορό και τη διασκέδαση (με αλφαβητική σειρά): Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοντολάζος, Χριστίνα Μαραγκόζη, Κώστας Μπίγαλης, Πασχάλης, Βασίλης Πορφυράκης, Πωλίνα, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Ελένη Φιλίνη.





Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Περισσότεροι από 3.000 άμαχοι απομακρύνθηκαν από τη Μαριούπολη

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Το θέατρο της Ρούλας μετά την πρώτη απόπειρα κατά της Τζωρτζίνας

ΕΟΔΥ: Σε 38 σημεία δωρεάν έλεγχοι Covid-19 το Σάββατο 2 Απριλίου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr