«Πριν γίνω ηθοποιός, δούλευα ως μπογιατζής» λέει ο Δημήτρης Αποστολόπουλος

«Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου εντελώς τυχαία» δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός

Ο Δημήτρης Αποστολόπουλος, ο οποίος την τρέχουσα περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Παλιές ιστορίες και συγκινήσεις, που μοιάζουν σήμερα ανοησίες» στο Θέατρο «Αλκμήνη», μίλησε τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» για τις δυσκολίες στο χώρο της υποκριτικής και την περίοδο που  εργαζόταν ως μπογιατζής και περιπτεράς.

«Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου εντελώς τυχαία. Γνώρισα μία κοπέλα και με έβαλε σε μία θεατρική ομάδα. Εγώ είχα σπουδάσει διεθνείς σχέσεις» τόνισε σχετικά με το πώς προέκυψε η αγάπη του για το επάγγελμα του ηθοποιού.

«Έχω δουλέψει σαν μπογιατζής και σαν ψιλικατζής, κρατούσα ένα περίπτερο» αποκάλυψε για τις δουλειές που έχει κάνει, πέρα από την υποκριτική.

«Οι γονείς μου με στήριξαν απίστευτα από τα πρώτα μου βήματα στην υποκριτική. Στο ξεκίνημα στην υποκριτική, αν δεν έχεις γονείς ή άλλες δουλειές, δεν γίνεται» ανέφερε ο Δημήτρης Αποστολόπουλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:


Έπειτα, υποστήριξε ότι δεν είναι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: «Δεν είμαι των social media. Είναι ψευδαίσθηση ότι είσαι αποκλεισμένος όταν δεν έχεις».

«Δεν με έχουν φλερτάρει θαυμαστές μετά από παράσταση» υπογράμμισε.

Τέλος, παραδέχτηκε: «Με αγχώνει πολύ το μέλλον. Το μόνο που έχω ζήσει εδώ και δέκα χρόνια είναι οικονομική κρίση και κορωνοϊός».

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός θα συμμετέχει στη σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα», η οποία έρχεται στο MEGA!

Ειδήσεις σήμερα:


«Περιμέναμε μια νέα παραλλαγή - Ήπια τα συμπτώματα που εμφανίζουν οι ασθενείς με Όμικρον» λένε στη Νότια Αφρική

Η Μαγκνταλένα Άντερσον επανεξελέγη πρωθυπουργός στη Σουηδία και ελπίζει ότι θα μείνει στο αξίωμα πάνω από... οκτώ ώρες

Εγκρίθηκαν οι μελέτες για Τμήμα του Πάρκου στο Ελληνικό, τις πράσινες διαδρομές σε Τοσίτσα και Ζωσιμαδών και τη Βασιλίσσης Όλγας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr