Μύρωνας Στρατής - Κατερίνα Ζαπάρδα: Το γαμήλιο γλέντι και τα δύο νυφικά!

Τη διασκέδαση ανέλαβαν ο Χρήστος Μάστορας και ο Θοδωρής Μαραντίνης

Ο Μύρωνας Στρατής και η εκλεκτή της καρδιάς του Κατερίνα Ζαπάρδα μετά από πέντε χρόνια σχέσης σφράγισαν τον έρωτά τους με τα δεσμά του γάμου την περασμένη Παρασκευή.

Το ζευγάρι που πριν ένα χρόνο απέκτησε το πρώτο του παιδί, παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο σε πολύ στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο στο Κορωπί, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένα ξέφρενο γαμήλιο γλέντι!

Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του γιόρτασαν μέχρι το πρωί παρέα με τους φίλους τους, ενώ τη διασκέδαση ανέλαβε ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τις Melisses και ο Θοδωρής Μαραντίνης με τους Onirama.

Τα social media γέμισαν με στιγμιότυπα από τη γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού!

Με δύο νυφικά...
Η νύφη όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε την παράσταση… Η Κατερίνα Ζαπάρδα επέλεξε ένα λιτό λευκό νυφικό και την εμφάνισή της επιμελήθηκε ο καλός φίλος του ζευγαριού, Σπύρος Σαμοΐλης.

Όμως η νύφη εντυπωσίασε και με την after wedding εμφάνισή της καθώς επέλεξε ένα λευκό σύνολο με δαντέλα. Στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Σπύρος Σαμοΐλης γράφει: «Στις χαρές σας και στις λύπες σας να βρείτε μια τέτοια νύφη να σας αγκαλιάζει σφιχτά!».

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Ράνια Θρασκιά, ο Θοδωρής Μαραντίνης και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr