Η Καμίλα Καμπέλο διαλύει τις φήμες: «Ο Σον Μέντες δεν μου έδωσε δαχτυλίδι και δεν έχουμε αρραβωνιαστεί»

«Δεν μου έχει ζητήσει να τον παντρευτώ», είπε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον - «Δεν γνωρίζω ούτε σε ποιο χέρι φορούν το μονόπετρο», δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια

Η Καμίλα Καμπέλο διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν να έχει αρραβωνιαστεί τον Σον Μέντες.

«Δεν μου έχει ζητήσει να τον παντρευτώ και δεν είμαστε αρραβωνιασμένοι», είπε την Πέμπτη στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον.



Οι φήμες περί αρραβώνα «φούντωσαν» όταν η 24χρονη τραγουδίστρια εθεάθη να φορά δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι.

«Ορκίζομαι πως δεν γνωρίζω καν σε ποιο χέρι φοράμε το μονόπετρο», ανέφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει:  «Θα ήθελα όντως να με διαφωτίσεις. Σε ποιο χέρι βάζουμε το δαχτυλίδι; Δεν ξέρω».

Η νεαρή τραγουδίστρια είπε, μάλιστα, ότι οι γονείς της δεν φορούσαν τις βέρες τους, με αποτέλεσμα η ίδια να μην γνωρίζει σε ποιο χέρι φοριέται.

Το ζευγάρι, που τραγούδησε μαζί το σούπερ χιτ «Seniorita», είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2019, έχοντας συμπληρώσει δύο χρόνια σχέσης.



Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή ο 23χρονος Καναδός και η 24χρονη Αμερικανοκουβανή δεν έκρυβαν τον έρωτά τους, αν και αρκετοί πίστευαν πως η σχέση τους δεν είναι αληθινή, αλλά είναι μαζί για τη δημοσιότητα.



Μάλιστα, το ζευγάρι έχει «κατηγορηθεί» στο παρελθόν πως φιλιέται... περίεργα! Γι' αυτό λοιπόν αποφάσισαν να απαντήσουν με ένα βίντεο στα social media. «Διαβάσαμε μερικά σχόλια στο twitter για τον τρόπο με τον οποίο φιλιόμαστε. Διαβάσαμε ότι είναι περίεργος, ότι φιλιόμαστε σαν ψάρια. Ηρθε, λοιπόν, η στιγμή να σας δείξουμε πώς φιλιόμαστε», λέει ο νεαρός τραγουδιστής στην αρχή του βίντεο πριν ξεκινήσει να φιλιέται με... πάθος με την καλή του. Πάντως, τα σχόλια που δέχθηκαν στο twitter δεν ήταν κολακευτικά, καθώς αρκετοί έγραψαν πως... αηδίασαν με το θέαμα.



Ειδήσεις σήμερα:

Ντι Μάιο: Τελειώνουμε μέσα στις επόμενες ώρες τις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού


Στην τιμή-ρεκόρ 2,76 δισ. ευρώ η παραχώρηση της Εγνατίας Οδού

Οι αναρτήσεις της Βίκυς Σταμάτη για τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου: Καλό ταξίδι ζωή μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr