Το Mega κάνει και πάλι την μεγάλη «σφήνα» και διεκδικεί Ελεονώρα Μελέτη

Φωτιά έχουν πάρει τα τηλέφωνα, φωτιές ανάβουν οι μεταγραφές, έξαψη στο τηλεοπτικό τοπίο

Και πολύ καλά τα είπε η Νατάσα η Θεοδωρίδου, γιατί την ένιωθε την «Εξαψη» στο Mega με τον ερχομό της κουμπάρας της Ελένης. Μόνο που η έξαψη συνεχίζεται καθώς, όπως όλα δείχνουν, το Mega είναι πολύ μεγάλος παίκτης και δεν κάθεται στα τηλεοπτικά «αυγά του να τα κλωσάει». Κινείται αιφνιδιαστικά κι επειδή στην Συγγρού γνωρίζουν καλά από πρωταθλήματα, όλες οι κινήσεις γίνονται αστραπιαία, αιφνιδιαστικά και εντυπωσιακά, τολμώ να πω, αν και Πανάθα.

Γι αυτό και φουντώνουν οι πληροφορίες, οι οποίες είναι ασφαλείς, που θέλουν το κανάλι να θέλει να  προσεγγίσει την Ελεονώρα Μελέτη προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας, όταν με το καλό λήξει το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον Alpha.

Και κάπως έτσι, αγαπημένοι και λατρεμένοι αναγνωστάρες μου, σας έδωσα και απάντηση σε προηγούμενο κουίζ μου. Γιατί τα κουίζ τούτης εδώ της στήλης δεν είναι μούφα… Και οσονούπω θα σκάσουν και άλλες απαντήσεις – αποκαλύψεις. Μέχρι τα άγρια μεσάνυχτα τηλεφωνούσατε, μέχρι τους διαδρόμους με κυνηγούσατε για το ζευγάρι…. Το οποίο αγχώθηκε μαθαίνω, γιατί όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται…

Από την άλλη ο ΣΚΑΪ, την θέλει την Ελεονώρα και το είπαμε και το ξαναείπαμε από εδώ αυτό το τηλεοπτικό μετερίζι, αλλά δεν θα μπει σε διαδικασία σκληρής διαπραγμάτευσης. Ο σταθμός του Φαλήρου είναι ισχυρός, έχει format, έχει τα βασικά πρόσωπα που επιθυμεί να έχει και ακόμη και αν κάτι δεν «κάτσει», με μεγάλη ευκολία προχωράει στα επόμενα.


Η Νάντια Κοντογιώργη είναι σπουδαίο πλάσμα, χαρισματικό. Κι έχει μία ομάδα η οποία απαρτίζεται από άξιους συναδέλφους. Όμως αυτό όπως φαίνεται δεν είναι αρκετό για να κάνει το «Φλερτ» ένα μαγκαζίνο ελκυστικό και να φανεί στη συνέχεια στα νούμερα. Δυστυχώς η τηλεθέαση είναι χαμηλή και παρά τις συνεχείς αλλαγές, δεν φαίνεται να αποδίδει κάποιο μέτρο. Επιπλέον η εκπομπή, πέρα από τα νούμερα, δεν έχει το εκτόπισμα που θα μπορούσε να έχει… Εξ ου και ο προβληματισμός στο Ραδιομέγαρο για το μέλλον. Όλα είναι ανοιχτά, όλα είναι στο τραπέζι και η απόφαση για την επόμενη μέρα θα παρθεί οσονούπω.


Οσο και να θέλουμε, δύσκολα θα μάθουμε. Η Ελένη Μενεγάκη είναι «γάτα». Και όλες τις διαπραγματεύσεις θα τις κάνει υπό άκρα μυστικότητα. Όπως εκείνη ξέρει όλα αυτά τα χρόνια. Κι όσο εμείς θα γράφουμε ονόματα συνεργατών, εκείνη θα τα διαβάζει τρώγοντας πασατέμπο στον κήπο του σπιτιού της και θα το απολαμβάνει μάλλον με ελαφρύ μειδίαμα. Και όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα ανακοινωθούν τα πάντα και όλοι θα αιφνιδιαστούμε. Κάτι ξέρω για να σας λέω…

Κουίζαρα θέτε; Αμ θέτε και παραθέτε. Ακούστε λοιπόν γατόνια του τηλεοπτικού μυστηρίου. Εκείνη είναι παρουσιάστρια. Πανέμορφη. Εκείνος πιστεύει ότι αξίζει πολλά. Και καλώς το πιστεύει. Γι αυτό και έγινε εισήγηση να διεκδικηθεί η όμορφη κυρία προκειμένου να στελεχώσει το πρόγραμμα του σταθμού. Οσονούπω θα χτυπήσει το τηλέφωνό της… Θα φροντίσω να το μάθετε μία ημέρα πριν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr