Μπεν Άφλεκ - Άνα ντε Άρμας: Ο έρωτας κράτησε μόλις ένα χρόνο - Το απίθανο τρολάρισμα στους παπαράτσι

Ένας άνδρας που δεν αναγνωρίζεται -με καπέλο, γυαλιά και προστατευτική μάσκα- απαθανατίστηκε να πετάει στα σκουπίδια, έξω από το σπίτι του 48χρονου ηθοποιού ένα τεράστιο χάρτινο ομοίωμα του 32χρονου Bond girl

Μόλις ένα χρόνο κράτησε η θυελλώδης σχέση του Μπεν Άφλεκ με την κατά 16 χρόνια νεότερή του Άνα ντε Άρμας. Το χολιγουντιανό ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2020 στα πλατό του θρίλερ «Deep Water» στη Νέα Ορλεάνη, χώρισε σύμφωνα με το αμερικανικό People.



«Ο Μπεν δεν είναι πλέον μαζί με την Άνα» δήλωσε πηγή στο People. «Εκείνη διέλυσε τον δεσμό τους. Η σχέση τους ήταν μπερδεμένη. Η Άνα δεν θέλει να έχει ως βάση της το Λος Άντζελες και ο Μπεν δεν μπορεί να φύγει, διότι εκεί ζουν τα παιδιά του. Ήταν αμοιβαίο και τελείως φιλικό. Βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο οι ζωές τους. Υπάρχει βαθιά αγάπη και σεβασμός μεταξύ τους. Ο Μπεν εξακολουθεί να θέλει να αυτοβελτιωθεί . Έχει τρεις ταινίες που έρχονται και είναι ένας σταθερός πατέρας» πρόσθεσε η ίδια πηγή, αναφερόμενη στη διαδικασία απεξάρτησης του 48χρονου ηθοποιού από το αλκοόλ.




Πάντως το πολυφωτογραφημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ, μάλλον αποφάσισε να τρολάρει τους παπαράτσι. Στον κάδο απορριμμάτων, έξω από το σπίτι του Μπεν Άφλεκ, απαθανατίστηκε ένα άνδρας που δεν αναγνωρίζεται -με καπέλο, γυαλιά και προστατευτική μάσκα- να πετάει στα σκουπίδια ένα τεράστιο χάρτινο ομοίωμα του 32χρονου Bond girl.

Αργότερα έγινε γνωστό μέσω twitter, ότι επρόκειτο για τον αδελφό του Μπεν Άφλεκ, τον βραβευμένο με Όσκαρ Κέισι Άφλεκ που είχε αναλάβει την αποστολή.
Φωτογραφίες: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE



Ειδήσεις σήμερα:

Κομισιόν: «Ανεπαρκή» προς το παρόν τα εθνικά σχέδια για το Ταμείο Ανάκαμψης - «Θέλουν πολλή δουλειά»

Η πανδημία έχει μειώσει τα εισοδήματα για το 56% των εργαζομένων, δείχνει έρευνα της ALCO για τη ΓΣΕΕ

Δημοσκόπηση-ΗΠΑ: Ο Τραμπ εγκαταλείπει τον Λευκό Οίκο με τη δημοτικότητά του σε ιστορικό χαμηλό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr