«Είμαστε μια ωραία… ατμόσφαιρα!»: Η Μέγκαν Μαρκλ έχει σήμερα γενέθλια και το Μπάκιγχαμ της εύχεται

Δούκισσα του Σάσεξ... ετών 39, γίνεται σήμερα η πολυσυζητημένη -για όλους τους λάθος λόγους- σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι

Τα 39α γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Μέγκαν Μαρκλ και όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις στα social media η βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας τηρεί όλους τους τύπους και της στέλνει (δημοσίως τουλάχιστον) τις πιο θερμές –και τυπικές- ευχές της.

Ο επίσημος λογαριασμός των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ στο Twitter ανέβασε μια φωτογραφία του 2018 της βασίλισσας Ελισάβετ με την εορτάζουσα μεν, «αυτοεξόριστη» στο Λος Άντζελες δε, Μέγκαν Μαρκλ, με τις ευχές για τα γενέθλιά της.

Οι ευχές έρχονται σε μία περίοδο που στο Μπάκιγχαμ οι μετοχές των Σάσεξ δεν είναι και ιδιαίτερα ανεβασμένες, κι ενώ σε λίγες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει η βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, με «πιπεράτες» λεπτομέρειες για τους πόνους, τις πίκρες και τις... δυστυχίες που βίωσαν ως επιφανή μέλη της βασιλικής οικογένειας.



Τις ευχές τους έστειλαν μέσω των social media ο πρίγκιπας Κάρολος, αλλά και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον, με ένα λιτό και τυπικό μήνυμα: «Ευχόμαστε χρόνια πολλά στη δούκισσα του Σάσεξ!».


Όλες οι φωτογραφίες, πιθανόν όχι και τόσο συμπτωματικά, έχουν ληφθεί στο τόσο κοντινό και τόσο μακρινό 2018, τότε που η Μέγκαν ήταν εκλεκτό μέλος της οικογένειας, και όχι απολωλός πρόβατο. Άγνωστο επίσης παραμένει αν οι ευχές συνοδεύτηκαν και από τηλεφωνική επικοινωνία ή αναρτήθηκαν κοινή θέα για να πετάξουν «στάχτη στα μάτια» των κοινών, πλην άπληστων για τις λεπτομέρειες της ζωής των ανακτόρων, θνητών. 


Οι δημόσιες ευχές πάντως δεν θεωρείται ότι θα μπορέσουν να «καταπνίξουν» το σκάνδαλο της επικείμενης βιογραφίας, που αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι Σάσεξ και Κέιμπριτζ ήταν τόσο στα «μαχαίρια» που τον Μάρτιο ελάχιστα μιλούσαν, ότι Κέιτ και Μέγκαν είχαν τσακωθεί για... έξι ζευγάρια καλσόν, στο γάμο της δεύτερης, κι ότι η βασίλισσα είχε μείνει άναυδη όταν άκουσε για το Megxit.


Ειδήσεις σήμερα

Ανασχηματισμός: Η «ακτινογραφία» των διορθώσεων στην κυβέρνηση

Δημόσιο: Επανέρχεται η τηλεργασία και το κλιμακωτό ωράριο

Τζορτζ Φλόιντ: Το πιο συγκλονιστικό βίντεο από τη σύλληψή του - «Μη με πυροβολήσετε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr