Τζίτζι Χαντίντ & Zέιν Μαλίκ: Το εντυπωσιακά ανακαινισμένο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη όπου θα υποδεχτούν το μωρό τους

Η 25χρονη εγκυμονούσα supermodel ανέλαβε την ιδιαίτερη mix & match διακόσμηση με τη βοήθεια της μαμάς της, Γιολάντα

Εικόνες από το ανακαινισμένο της διαμέρισμα στην καρδιά της Νέας Υόρκης, στην περιοχή NoHo του Μανχάταν, μοιράστηκε μέσω instagram η εγκυμονούσαΤζίτζι Χαντίντ.

Η 25χρονη καλλονή, όλη τη φετινή χρονιά είχε αφοσιωθεί στη νέα διαμόρφωση του σπιτιού με τη βοήθεια της μητέρας της, Γιολάντα. Αφού πέρασε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της αλλά και το lockdown της πανδημίας στην εντυπωσιακή φάρμα της μαμάς της στην Πενσυλβάνια, επέστρεψε στην έδρα της, ενθουσιασμένη με το καινούριο της περιβάλλον.





Εντονα και γήινα χρώματα έχουν συνδυαστεί με πολύ χαρούμενη και αρτίστικη διάθεση. Στο σαλόνι ο αναπαυτικός καναπές του οίκου Missoni και το μαξιλάρι του Jean Paul Gaultier σμίγουν με ένα τραπέζι και μια κουζίνα country style.



Τα κολάζ με παλιά εξώφυλλα του περιοδικού New Yorker στο μπάνιο, το μοντέρνο έργο του Eamon Harrighton στο χολ, η σκάλα με το χαλί που αλλάζει prints σε κάθε σκαλοπάτι και τα γεμάτα ξερά ζυμαρικά «βιτρινάκια» της κουζίνας δείχνουν την mix & much «τρέλα» της Τζίτζι. Το διαμέρισμα διαθέτει μόνο δυο υπνοδωμάτια και ένα dressing room, με τα έργα τέχνης να δεσπόζουν παντού.



H ίδια έγραψε στην ανάρτησή της στο instagram: «Πέρασα τον περασμένο χρόνο σχεδιάζοντας και υλοποιώντας το πάθος μου – το ονειρικό μέρος. Φυσικά όλα ολοκληρώθηκαν πριν από την καραντίνα που περάσαμε εκτός, αλλά είμαι ενθουσιασμένη που θα απολαύσω όλες τις ξεχωριστές γωνιές που φτιάχτηκαν με τη βοήθεια των αγαπημένων μου δημιουργών που αγκάλιασαν τις ιδέες μου και δεν με θεώρησαν τρελή», με τους followers της να διχάζονται, διαφωνώντας πολλοί με το γούστο και την αισθητική της.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπογραφή Κικίλια - Κεραμέως για να φορέσει μάσκα ζητά η Ραχήλ Μακρή

Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων – Διπλασιάζονται οι ασθενείς στα νοσοκομεία - Τα νέα μέτρα

Τραμπ: Αφού έχασε τον έλεγχο πανδημίας και οικονομίας, «παίζει» με το χαρτί των εκλογών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr