Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Μόλις παντρεύτηκαν

Λίγο πριν από τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού

Στα Βραχναίικα, λίγο έξω από την Πάτρα, παντρεύτηκαν χθες ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, χωρίς να έχουν κάνει γνωστό από πριν τον τόπο και την ημερομηνία του γάμου τους. Τελικά το μυστικό αποκάλυψαν οι δυο κουμπάροι τους, η ο ηθοποιός Άγγελος Μπούρας και η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη που μοιράστηκαν αναρτήσεις και stories μέσω instagram.

Στην εικόνα που δημοσίευσε η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη έγραψε: “Τους παντρέψαμε και ποζάρουν οι κουμπάροι ! @angelosbouras Να μας ζήσουν @abourdoumis @lenakidrs #weddingday #family #friendship #happymoments” σχολίασε στην εικόνα που δημοσίευσε η Βένια Καραγιάννη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τους παντρέψαμε και ποζάρουν οι κουμπάροι ! @angelosbouras Να μας ζήσουν ! @abourdoumis @lenakidrs #weddingday #family #friendship #happymoments

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Venia Karagianni (@veniakaragianni) στις






Άλλα και από τους συγγενείς της νύφης -η Λένα Δροσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα- δημοσιεύθηκε στο instagram μια φωτογραφία από την προετοιμασία της πριν από την τελετή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αδερφούλα μας νυφούλα #siblings #siblinglove #oursister #ourlove #wedding #festivallife 📸 @petrossofikitis #gracias #muchasgracias #paratodos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αlex🎭 (@drosic__) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr