Πάνος Κιάμος: Επιστρέφει στο καλοκαιρινό «Posidonio»

Είναι επίσημο

Η άρση των μέτρων για τη λειτουργία των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης φέρνει τον Πάνο Κιάμο στο «Posidonio» όπου ετοιμάζεται να βάλει τη σφραγίδα του στην αθηναϊκή διασκέδαση αυτό το καλοκαίρι.
Ο επιτυχημένος ερμηνευτής με τις δυνατές ερμηνείες και την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει, θα βρίσκεται στο γνωστό νυχτερινό κέντρο του Ελληνικού, πλαισιωμένος από σχήμα - έκπληξη που θα αποκαλυφθεί τις προσεχείς ημέρες.
Η ημερομηνία της πρεμιέρας θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Πάνος Κιάμος έρχεται με απίστευτα ανεβασμένη διάθεση στο «Posidonio» και ετοιμάζεται να βάλει τη «σφραγίδα» του στην αθηναϊκή διασκέδαση αυτό το καλοκαίρι! Ο επιτυχημένος ερμηνευτής θα βρίσκεται στο θρυλικό νυχτερινό κέντρο, πλαισιωμένος από σχήμα - έκπληξη που θα αποκαλυφθεί τις προσεχείς ημέρες και, σίγουρα, θα συζητηθεί και θα αγαπηθεί… πολύ! Με τις ατέλειωτες επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει, ο Πάνος Κιάμος θα παρασύρει το κοινό όπως μόνο εκείνος ξέρει και το «Posidonio», για ακόμα μία φορά, θα γίνει ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης στα νότια προάστια της Αθήνας! Η ημερομηνία της πρεμιέρας θα ανακοινωθεί σύντομα. #staytuned #posidonio #newera #kiamos #panoskiamos #comingsoon #posidoniomusichall #athensbynight #athens #nightlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Posidonio (@posidonio_musichall) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr