Ταινία και για τη... Eurovision: Αυτά είναι τα 67 φιλμ που θα δούμε το 2020 στο Netflix

Δείτε αναλυτικά τι μας περιμένει

Το Netflix για το 2020 έχει επιστρατεύσει διάσημους δημιουργούς και ηθοποιούς ώστε να παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα και σε ταινίες. Η αλφαβητική λίστα που ακολουθεί έχει αναλυτικά τις 67 ταινίες που θα προβληθούν εντός της χρoνιάς.

A Boy Called Christmas: Xριστουγεννιάτικη ταινία που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Matt Haig. Ο μικρός Νικόλαος πιστεύει ότι κάποια πράγματα είναι αδύνατον να γίνουν. Η αλήθεια είναι ότι στην ζωή του δεν ήθελε και πολλά πράγματα. Μόνο την αγάπη του πατέρα του και ένα πιάτο μανιταρόσουπα. Ο πατέρας του όμως ήθελε κάτι παραπάνω. Ήθελε ότι ο κάθε γονιός για το παιδί του. Ήθελε ο γιος του να είναι περήφανος για τον πατέρα του.

A Fall From Grace: Όταν η ευγενική και νομοταγής Γκρέις (Crystal R. Fox) ομολογεί ότι σκότωσε τον νέο της σύζυγο, η επιφυλακτική νεαρή δικηγόρος της αναλαμβάνει να βρει την αλήθεια.

All the Bright Places: Δύο έφηβοι με συναισθηματικά τραύματα αλλάζουν ο ένας τη ζωή του άλλου, σε μια ταινία που βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ.

Altered Carbon: Αnimation ταινία που βασίζεται στην πρωτότυπη σειρά του Netflix σε σενάριο Dai Satō και Tsukasa Kondo. Σκηνοθετεί ο Jō Nakajima.

Army of the Dead: Ο Zack Snyder σκηνοθετεί τον “διάδοχο” τoυ Dawn of the Dead, σε μια ταινία που αναμένεται στα τέλη του 2020 με πρωταγωνιστές τους Dave Bautista και Ana de la Reguera.

Awake: Σε αυτή την ταινία θα δούμε ανθρώπους που αδυνατούν να κοιμηθούν ή να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία. Σκηνοθετεί ο Mark Raso και πρωταγωνιστούν οι Jennifer Jason Leight και Frances Fisher.

Bright 2: Sequel της ταινίας του 2017 του Netflix με τους Will Smith και Joel Edgerton. Η πρώτη ταινία τοποθετείται σε ένα εναλλακτικό παρόν, όπου άνθρωποι, ορκ, ξωτικά και νεράιδες συνυπάρχουν από τις αυγές του χρόνου. Δύο αστυνομικοί με διαφορετικές ρίζες, ο άνθρωπος Γουάρντ και ο ορκ Τζάκομπι, ξεκινούν μια νυχτερινή βάρδια ρουτίνας με το περιπολικό, χωρίς να γνωρίζουν ότι θα αλλάξουν το μέλλον. Πολεμώντας τόσο με τις προσωπικές τους διαφορές, όσο και με τρομακτικούς εχθρούς, πρέπει να συνεργαστούν για να προστατεύσουν μια γυναίκα ξωτικό και ένα θεωρούμενο ως ξεχασμένο απολίθωμα, που σε λάθος χέρια θα μπορούσε να καταστρέψει τα πάντα.

Christmas on the Square: Άλλη μία χριστουγεννιάτικη ταινία αυτή τη φορά από την Dolly Parton για μια μικρή πόλη που απειλείται από μια μεγάλη εταιρία.

Crip Camp: Σε παραγωγή της νέας εταιρίας του ζεύγους Obama, η ταινία μας ταξιδεύει πίσω στη δεκαετία του ’70 σε μια κατασκήνωση για άτομα με ειδικές ανάγκες που επαναστάτησαν κόντρα στην εποχή.

Coffee & Kareem: Κωμωδία με τους Ed Helms, Betty Gilpin, Taraji P. Henson και Jesse Hutch για έναν αστυνομικό που προσπαθεί να “καθαρίσει” το όνομά του. Σκηνοθεσία από τον Michael Dowse.

Da 5 Bloods: Δραματική ταινία του Spike Lee, στην οποία τέσσερις Αφροαμερικανοί επιστρέφουν στο Βιετνάμ για να εντοπίσουν το πτώμα του αρχηγού τους και έναν κρυμμένο θησαυρό.

Desperados: Οι Heather Graham, Robbie Amell και Nasim Pedrad πρωταγωνιστούν σε μια κωμωδία για μια νεαρή γυναίκα που ταξιδεύει στο Μεξικό για να διαγράψει ένα email που στάλθηκε κατά λάθος.

Dick Johnson is Dead: Μια κοπέλα βοηθάει τον πατέρα της για να προετοιμαστεί για τις τελευταίες ημέρες της ζωής του. Σκηνοθετεί η Kirsten Johnson, η οποία έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τον Nels Bangerter.

Eurovision: Κωμωδία με τον Will Ferrell για δύο μουσικούς που τους δίνεται η ευκαιρία να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον διάσημο διαγωνισμό τραγουδιού.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr