Νέο δράμα για την Αντζελίνα Τζολί: Δεν τη θέλει ο γιος της Μάντοξ

O λόγος που ο 16χρονος θέλει να μετακομίσει στον πατέρα του είναι ότι η μητέρα του  επισκέφτηκε τον τάφο του Pol Pot, του δικτάτορα που σφαγίασε 3 εκατομμύρια ανθρώπους στην Καμπότζη

Τα προβλήματα για την Αντζελίνα Τζολί δεν έχουν τέλος. Μετά το επεισοδιακό διαζύγιο και τους τσακωμούς που είχε με τον Μπραντ Πιτ η διάσημη ηθοποιός έχει να αντιμετωπίσει και την... επανάσταση του γιου της Μάντοξ.

Ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού αποκάλυψε στη μητέρα του πως δεν θέλει πια να ζει μαζί της αλλά προτιμά να μετακομίσει στο σπίτι του πατέρα του.
O 16χρονος Μάντοξ, που γεννήθηκε στην Καμπότζη, αποφάσισε να αφήσει τη μητέρα του, μετά την επίσκεψη της τελευταίας στον τάφο του Pol Pot, του δικτάτορα που σφαγίασε 3 εκατομμύρια ανθρώπους στην Καμπότζη.

Σύμφωνα με πηγή του National Enquirer, μόλις ο Μάντοξ  έμαθε για την επίσκεψη της μητέρας του έγινε έξαλλο και πήρε τηλέφωνο τον Μπραντ Πιτ ζητώντας του να μετακομίσει μαζί του. Πηγή της εφημερίδας αναφέρει πως ο Μπραντ Πιτ προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να του εξηγήσει πως η μητέρα του ήθελε μόνο να μάθει την ιστορία της χώρας από την οποία κατάγεται και ο ίδιος.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του διαζυγίου των Μπραντζελίνα, είχε γίνει γνωστό πως η απόφαση της Τζολί πάρθηκε όταν κατά τη διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού, ο Πιτ είχε τσακωθεί άγρια με τον Μάντοξ.

Maddox, filho mais velho de Angelina Jolie e Brad Pitt, quer morar com o pai! De acordo com o Radar Online, ele ficou chateado ao saber que Angie visitou o túmulo de um ditador cambojano que causou um massacre no país. Maddox nasceu no Camboja e foi adotado por Angelina lá. Brad estaria disposto a receber Maddox em casa, mas a família ainda tem que esperar o final do processo de custódia não só do adolescente, mas dos outros cinco filhos do casal. O curioso é que Maddox e Pitt tiveram uma briga um dia antes do divórcio do casal, quando Angelina alegou que a relação do galã de Hollywood com os filhos tornou a relação inviável. (📷: Getty Images) . . . #maddox #bradpitt #angelinajolie #filhos #noticia #polemica #brangelina

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Portal Estrelando (@portalestrelando) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr