Η Λέα Σεϊντού καταρρίπτει το μύθο: Άβολες οι ερωτικές σκηνές μου με τον Ντάνιελ Κρεγκ

Δεν δηλώνει ακριβώς και... ενθουσιασμένη η 30χρονη Γαλλίδα ηθοποιός από την εμπειρία της στα γυρίσματα του νέου «Μποντ» και τις «καυτές» στιγμές που μοιράστηκε με τον πράκτορα 007

Τη φήμη του... μεγάλου εραστή που «κουβαλά», παραδοσιακά, ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ -και, εν προκειμένω, ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει, ήτοι ο Ντάνιελ Κρεγκ- επιχειρεί να... αποδομήσει, άθελά της, η Γαλλίδα ηθοποιός Λέα Σεϊντού.

Το κορίτσι με τα περίεργα μπλε μαλλιά, που γνωρίσαμε ως κινηματογραφική παρτενέρ της «δικής μας» Αντέλ Εξαρχόπουλος στην τολμηρή ερωτική-δραματική ταινία «Η ζωή της Αντέλ», μεταμορφώνεται σε μια σαγηνευτική καλλονή για τις ανάγκες του νέου φιλμ της κινηματογραφικής σειράς ταινιών Τζέιμς Μποντ, με τίτλο «Spectre».



Και ενώ ο τόπος... βουίζει για το «καυτό» φιλί της Μόνικα Μπελούτσι με τον Ντάνιελ Κρεγκ, που... ανάβει φωτιές στη μεγάλη οθόνη, η Σεϊντού δείχνει να μην συμμερίζεται τον γενικευμένο «θόρυβο» για τις ερωτικές επιδόσεις του Βρετανού συμπρωταγωνιστή της.

Μιλώντας στην «Sun», η 30χρονη Γαλλίδα ηθοποιός παραδέχεται ότι οι ερωτικές σκηνές της με τον Ντάνιελ Κρεγκ ήταν... άβολες. Η ίδια υποδύεται στην ταινία μια γοητευτική ψυχολόγο, η οποία -φυσικά- «πέφτει στα δίχτυα» της γοητείας του Βρετανού πράκτορα.



Σε ερώτηση για το πώς ήταν οι «καυτές» ερωτικές σκηνές που γύρισε με τον Ντάνιελ Κρεγκ, η Σεϊντού απάντησε: «Ήταν... εντάξει. Εννοώ, είχε πλάκα μετά. Ξέρετε, είναι πάντα άβολο. Είναι εξωπραγματικό».

Θυμήθηκε, μάλιστα, και το κοινό της παρελθόν με τον Κρεγκ: «Και οι δύο κάναμε κάποια δοκιμαστικά πριν από μερικά χρόνια για το "Κορίτσι με το τατουάζ". Νομίζω ότι τον φίλησα, αλλά δεν θυμάμαι. Ήταν τόσο άβολα και ήμουν... τρομοκρατημένη».

Κλείνοντας, η Γαλλίδα ηθοποιός δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να δει μια γυναίκα να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον επόμενο «Μποντ» -ήτοι, ο πράκτορας-σύμβολο του ανδρισμού να είναι... γυναίκα!

Όσο για τις άλλες... ιδέες της για τον ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ; «Θα μπορούσε να είναι μαύρος ή ομοφυλόφιλος» συμπλήρωσε...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr