Εμμονή με το βάρος και τα ναρκωτικά η Gaga!

Αγαπημένη της συνήθεια είναι να κάθεται μπροστά από τον καθρέφτη με τις ώρες και να ασκεί κριτική στο κορμί της

Ενώ υπάρχουν εκατομμύρια «τερατάκια» ανά τον κόσμο που έχουν τη Lady Gaga ως πρότυπο, η τραγουδίστρια φαίνεται πως είναι άρρωστη ως προς το βάρος της, αφού κατηγορείται ότι προκειμένου να χωρέσει στα μικροσκοπικά κοστούμια της, στην κυριολεξία λιμοκτόνησε για πολλές εβδομάδες και δεν άφησε ναρκωτικό για ναρκωτικό που να μη δοκίμασε, ώστε να φτάσει στον επιθυμητό της στόχο!

Την εμμονή της αυτή φέρνει στο φως ένα αποκαλυπτικό βιβλίο, το οποίο την χαρακτηρίζει «άρρωστη», ενώ σε συνέντευξη στο περιοδικό Star ο διάσημος συγγραφέας βιογραφιών Ian Halperin, που έχει πολλές φορές ταράξει τις ζωές των celebrities, λέει:

«Οι συνεργάτες της μου αποκάλυψαν πως η Gaga έχει εμμονή με το βάρος της. Ένας φίλος της, μάλιστα, μου είπε πως αγαπημένη της συνήθεια είναι να κάθεται μπροστά από τον καθρέφτη με τις ώρες και να ασκεί κριτική στο κορμί της. Αυτό και αν είναι μια ανθυγιεινή εμμονή»!
 
O Halperin είναι ακόμη πολύ διαφωτιστικός ως προς τη σχέση της Gaga με τα ναρκωτικά, η οποία άρχισε τη χρήση από νεαρή ηλικία. «Από την ηρωίνη στην κοκαΐνη έως τα έκστασι. Οι φίλοι της υποστηρίζουν ότι έχει κάνει χρήση όλων των μέχρι τώρα προς κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών».

Και προσθέτει: «Έχει μεταμορφωθεί σε μια καρικατούρα εν ονόματι “Lady Gaga”, ένα μη υπαρκτό πρόσωπο. Το κορίτσι γνωστό στους φίλους και στην οικογένειά της έχει για πάντα χαθεί»!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr