Στίβεν Σπίλμπεργκ για τις ταινίες του Σεθ Ρόγκεν: Δεν έχω κάνει ποτέ ναρκωτικά, οπότε δεν τις βλέπω

Οι δύο άντρες είναι φίλοι, ο σκηνοθέτης δεν μπόρεσε όμως να μη σχολιάσει τις κακές συνήθειες του Ρόγκεν

O Στίβεν Σπίλμπεργκ  είναι φίλος και συνεργάτης με τον Σεθ Ρόγκεν, ωστόσο σε πρόσφατες δηλώσεις του ο γνωστός σκηνοθέτης θέλησε να αστειευτεί με το γεγονός ότι ο Ρόγκεν όχι μόνο έχει δηλώσει δημόσια ότι κάνει ναρκωτικά, αλλά δημιουργεί και ταινίες με σχετική θεματολογία.

Ο Ρόγκεν συμμετέχει στην τελευταία ταινία του Σπίλμπεργκ με τίτλο «The Fabelmans». Η υπόθεση επικεντρώνεται στον νεαρό Σάμι Φάμπελμαν, ο οποίος μεγαλώνοντας στη μεταπολεμική εποχή της Αριζόνα, φιλοδοξεί να γίνει κινηματογραφιστής καθώς φτάνει στην εφηβεία. Σύντομα όμως ανακαλύπτει ένα συγκλονιστικό οικογενειακό μυστικό και εξερευνά πώς η δύναμη των ταινιών μπορεί να τον βοηθήσει να δει την αλήθεια.

Σε μια κοινή συνέντευξη με τον Ρόγκεν στο Variety, o Σπίλμπεργκ ερωτήθηκε αν είναι θαυμαστής των ταινιών του Ρόγκεν. «Ποτέ δεν έχω πάρει ναρκωτικά, οπότε δεν βλέπω τις ταινίες του» σχολίασε με χιούμορ, προσθέτοντας όμως θαυμάζει τη δουλειά του.

Ο Ρόγκεν απάντησε στον σκηνοθέτη: «Φύσαγα καπνό στο πρόσωπο του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ήθελα να δω το βλέμμα στο πρόσωπό του» και συμπλήρωσε αστειευόμενος: «Δεν θα ξαναδουλέψω με αυτόν τον γαμ...νο».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Άγρια δολοφονία με μαχαίρι 31χρονου ξεναγού από δύο γυναίκες στη Βραζιλία - Δείτε βίντεο

Με πλαστικό όπλο ο ληστής στο εστιατόριο του Χιούστον - 9 φορές τον πυροβόλησε ο πελάτης

Αύριο η δίκη της Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Τι λέει ο Κούγιας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr