Ο «Έρωτας αλά Ελληνικά» είναι στο Πρώτο Θέμα

Ένα λαμπερό πρωταγωνιστικό ζευγάρι, η Νία Βαρντάλος και ο Αλέξης Γεωργούλης, έρχονται την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στο Πρώτο Θέμα, με τη ρομαντική κωμωδία «Έρωτας αλά Ελληνικά» (My Life in Ruins).

Ένα λαμπερό πρωταγωνιστικό ζευγάρι, η Νία Βαρντάλος και ο Αλέξης Γεωργούλης, έρχονται την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στο Πρώτο Θέμα, με τη ρομαντική κωμωδία «Έρωτας αλά Ελληνικά» (My Life in Ruins).

Στην ταινία αυτή του 2009, η γνωστή Ελληνοκαναδή ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών υποδύεται τη Γεωργία, μια Ελληνοαμερικανίδα ξεναγό, που αναλαμβάνει την περιήγηση στα αρχαιοελληνικά μνημεία μιας ομάδας τουριστών που κανένα ενδιαφέρον δεν έχουν γι' αυτά, παρά μόνο για το πώς θα ψωνίσουν και θα διασκεδάσουν περισσότερο.

Όλα φαίνονται να πηγαίνουν στραβά στη ζωή της, μέχρι που ένας ιδιόρρυθμος τουρίστας από το γκρουπ, ο Ιρβ Γκόρντον, καταλαβαίνοντας ότι η ξεναγός τους έχει απογοητευτεί πλήρως από αυτούς, αποφασίζει να την βοηθήσει, ώστε να δει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Έτσι, αποφασίζει να της δείξει πώς να διασκεδάσει και την οδηγεί στο να ανακαλύψει τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του... σιωπηλού, αλλά ιδιαίτερα γοητευτικού Έλληνα οδηγού του τουριστικού λεωφορείου, Πούπι.

Η ταινία του Ντόναλντ Πέτρι αναδεικνύει πλείστους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Η ευχάριστη προσωπικότητα της Βαρντάλος δε, σε συνδυασμό με τη γοητεία του Αλέξη Γεωργούλη, στην πρώτη χολιγουντιανών προδιαγραφών κινηματογραφική του εμφάνιση, συνθέτουν μια αληθινή «χημεία», που «περνάει» και στην οθόνη.

Αξιοπρόσεκτη είναι και η ερμηνεία του βετεράνου Αμερικανού ηθοποιού Ρίτσαρντ Ντρέιφους στο ρόλο του χήρου τουρίστα, ο οποίος βοηθάει τη Γεωργία να φτιάξει την καθημερινότητά της και να δει τις πραγματικές χαρές της ζωής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr