Πέλλα: Βρήκαν ληστή που πάλεψε με ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ

Ο ληστής είχε εισβάλλει στο μίνι μάρκετ στις 14 Φεβρουαρίου - Ο 58χρονος ιδιοκτήτης αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», πάλεψε με τον ληστή και εκείνος τράπηκε σε φυγή

Γνωστά είναι πλέον τα στοιχεία ταυτότητα επίδοξου ληστή που εισέβαλε της 14ης Φεβρουαρίου σε ένα μίνι μάρκετ στην κοινότητα Παλαιά Πέλλα του δήμου Πέλλας, αλλά ο 58χρονος ιδιοκτήτης του αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι» αφού πάλεψε μαζί του και τον έτρεψε σε άτακτη φυγή!

Ο δράστης, που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με κουκούλα και κρατούσε όπλο, βγήκε από ένα ασημί Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Peugeot αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο συνεργός του και επιχείρησε να ληστέψει τον 58χρονο. Όμως, εκείνος αντέδρασε και συνεπλάκη μαζί του, χωρίς να υποκύψει παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε στο πρόσωπο! Ο κακοποιός τα βρήκε σκούρα και αναγκάστηκε να φύγει τρέχοντας με το αυτοκίνητο.

Ο θαρραλέος ιδιοκτήτης του καταστήματος τραυματίστηκε στο πρόσωπο από τα χτυπήματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών για τις πρώτες βοήθειες. Εκεί έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πέλλας, οι οποίοι κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον Έλληνα ληστή που είναι παλιός τους γνώριμος από άλλες παρόμοιες ληστείες και να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του για ληστεία, παράβαση του νόμου περί όπλων και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

Διαβάστε επίσης: 

Αργοστόλι: Πιτσιρίκια διέρρηξαν λεωφορείο και κυλικείο σχολείου

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Και σύλληψη και... πρόστιμο για «μαϊμού» τεχνικούς της Δ.Ε.Η. στις Σέρρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr