Ομαλοποιείται η κίνηση: Δείτε φωτογραφίες από το χάος που επικράτησε στην Κηφισίας
06.11.201911:41
Κίνηση στο «κόκκινο» στην κατεύθυνση προς το κέντρο της Αθήνας το πρωί της Τετάρτης - Δείτε στον χάρτη της Google πού έχει μποτιλιάρισμα τώρα
Άλλη μια ημέρα ταλαιπωρίας για τους οδηγούς που κινούνται στο Λεκανοπέδιο Αττικής ήταν η σημερινή, αυτή τη φορά, όχι λόγω έργων, αλλά εξαιτίας της σημερινής απολογίας του Νίκου Μιχαλολιάκου στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Η λεωφόρος Αλεξάνδρας έκλεισε για τουλάχιστον δυο ώρες, εξαιτίας συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκαν έξω από το Εφετείο.
Η κίνηση ήταν «κολασμένη» σε κεντρικά σημεία του οδικού δικτύου, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο και μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους.
Η λεωφόρος Αλεξάνδρας άνοιξε λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, αυξημένη είναι η κίνηση τώρα, στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα καθόδου, από το ύψος του νοσοκομείου Υγεία μέχρι το Φάρο Ψυχικού, τμηματικά