Συνελήφθη ο ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε νεαρό με πατίνι στη Χίο

O 64χρονος επαγγελματίας οδηγός άφησε τον 23χρονο αβοήθητο και τράπηκε σε φυγή

Ένας 64χρονος επαγγελματίας οδηγός ήταν ο ασυνείδητος που χτύπησε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του έναν 23χρονο φοιτητή που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι το βράδυ της Τρίτης στην Χίο, αλλά τον εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένο και αβοήθητο και τράπηκε σε φυγή. Ο δράστης συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Τα στοιχεία που βρέθηκαν στον τόπο του ατυχήματος, οδήγησαν μέσα σε μόλις τρεις ώρες στην εξιχνίαση της υπόθεσης και τη σύλληψη του δράστη! Άλλωστε, το αυτοκίνητό του είχε καταγραφεί από τις κάμερες καταστημάτων, ενώ τον «πρόδωσε» και ο προφυλακτήρας του που άφησε πίσω του όταν εξαφανίστηκε αναπτύσσοντας ταχύτητα, παρ’ όλο που οι αυτόπτες μάρτυρες του φώναζαν να σταματήσει!

Ο 64χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη θύματος και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Οι δυο δικαστικοί θα αποφασίσουν μαζί αν θα προφυλακιστεί ή θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο.

Το ατύχημα έγινε στην επαρχιακή οδό Χίου – Καρφά στην περιοχή Κοντάρι, όταν ο 64χρονος επιχείρησε να προσπεράσει μοτοσυκλέτα, βρέθηκε στο ρεύμα του 23χρονου που οδηγούσε το πατίνι και χτύπησε τον φοιτητή μετωπικά. Ο 23χρονος έπεσε αιμόφυρτος, βαρύτατα τραυματισμένος στο οδόστρωμα, ο οδηγός εξαφανίσθηκε. Ο   23χρονος φέρει σοβαρά τραύματα και η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή και χειρουργείται σήμερα για δεύτερη φορά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr