«Έπεσαν οι μάσκες» λέει στον ΘΕΜΑ 104,6 μέλος της συντονιστικής των μπλόκων

«Δεν έχει ξαναγίνει να βρεθείς στο σκαμνί πριν να βγεις στο δρόμο» - Δεν καταλαβαίνουν τα αιτήματά μας «γιατί δεν έχουν δουλέψει» σχολίασε ο Γιάννης Βάγγος - 

«Δεν έχει ξαναγίνει να βρεθείς στο σκαμνί πριν να βγεις στο δρόμο» σχολίασε στον ΘΕΜΑ 104,6 το μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπή των Μπλόκων, Γιάννης Βάγγος σχολίαζοντας την παραπομπή σε δίκη αγροτών για παρακώλυση συγκοινωνιών χωρίς να προηγηθεί η κλήση σε απολογία.

Όπως είπε, μάλιστα, ο ένας από τους 10 που παραπέμφθηκαν σε δίκη δεν έχει βγει στο μπλόκο γιατί το τρακτέρ του είναι στο συνεργείο.

«Αυτή η κυβέρνηση όποιους θέλει τους κάθεται στο σκαμνί μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες και σε άλλους όπως στη δίκη του Φύσσα το κάνει γαργάρα για 4 χρόνια. Ονοματίζουν ακροδεξιούς μέλη του ΚΚΕ. Οποιοσδήποτε είναι απέναντι στον Τσίπρα είναι ακροδεξιός» σχολίασε ο κ. Βάγγος.

Αποκάλυψε, δε, ότι σε συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Αγροτικής Πολιτικής Σταύρο Αραχωβίτη πριν από έναν μήνα «το ύφος του ήταν "χιλίων καρδιναλίων" κι έτσι με κλωτσιές φύγαμε προς τα μπλόκα».

Στο τρακτέρ του κ. Βάγγου είχε ανέβει ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας με τον αγροτοσυνδικαλιστή να σημειώνει ότι «μας έλεγε με το τότε το καθεστώς ότι με 70 λεπτά πετρέλαιο και 1,50 ευρώ γάλα δεν βγαίναμε και τώρα με 1,50 ευρώ πετρέλαιο και 70 λεπτά το γάλα βγαίνουμε».

«Το 1,10 ευρώ είναι φόροι. Με 50 ευρώ δεν πατώνει το ρεζερβουάρ στο τρακτέρ. Η αγροτιά έχει παγώσει από το 2014 με το πετρέλαιο» πρόσθεσε ο κ. Βάγγος για να σχολίασει δηκτικά ότι «δεν τα καταλαβαίνουν γιατί δεν έχουν δουλέψει».

Προανήγγειλε, τέλος, ότι «θα επεκταθούν τα μπλόκα. Έπεσαν οι μάσκες της κβυέρνσης, καταλάβαμε ποιους έχουμε απέναντί μας. Δεν γίνεται να είμαστε βιώσιμοι έτσι, εμείς θα συνεχίσουμε τα μπλόκα όπου μπορούν να βγουν τρακτέρ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr