Συνελήφθησαν τρεις φυγόποινοι στην Φλώρινα

Σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις  για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και για υποκλοπή μεταφορικού μέσου

Με ένα σμπάρο... τρία τρυγόνια έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, οι οποίοι εντόπισαν στην ίδια περιοχή της Φλώρινας τρεις φυγόποινους με καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος τους και τους συνέλαβαν.

Πρώτος, συνελήφθη ένας 32χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Φλώρινας και Γρεβενών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, οι άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν έναν 41χρονο αλλοδαπό, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καστοριάς για υποκλοπή μεταφορικού μέσου, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Τέλος, συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας ένας 61χρονος αλλοδαπός στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr