Mega: Διακόπτει τη μετάδοση η Digea από τα ξημερώματα της Κυριακής, συνεχίζουν οι συνδρομητικές πλατφόρμες

Ακρόαση των εκπροσώπων του MEGA την Τρίτη από το ΕΣΡ 

Τίτλοι τέλους για τον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» τα ξημερώματα της Κυριακής από τη συχνότητα της Digea.

Με μια ανακοίνωση μόλις 54 λέξεων η Digea ανακοίνωσε την Παρασκευή το τέλος μετάδοσης όλων των προγραμμάτων του τηλεοπτικού σταθμού Mega.  Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνδρομητικές πλατφόρμεν (Vodafone, Cosmote) θα συνεχίσουν να μεταδίδουν το πρόγραμμα του Mega, διότι το ΕΣΡ δεν ζήτησε από αυτούς να το κατεβάσουν.

Διαβάστε την ανακοίνωση
«H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

Ωστόσο το μεσημέρι του Σαββάτου (27.10.2018) έγινε γνωστό ότι κατατέθηκε στο ΕΣΡ αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης διακοπής του σήματος του καναλιού, πληροφορία που ούτε επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται.

Γεγονός αποτελεί ωστόσο, σύμφωνα με πρόσκληση του ΕΣΡ, ότι την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί ακρόαση του τηλεοπτικού σταθμού Εθνικής εμβέλειας «Mega» για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με αίτημά τους, χωρίς αυτό να προσδιορίζεται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr