Τσιγγάνοι οι ληστές των διοδίων... με τις ομπρέλες στο Σπαθοβούνι Κορινθίας

Πρόκειται για νεαρούς τσιγγάνους από τον καταυλισμό τα Εξαμίλια Κορινθίας, οι οποίοι εντοπίστηκαν χάρη στα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος του σταθμού στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου- Τριπόλεως- Καλαμάτας

Δυο από τους τέσσερις νεαρούς που λήστεψαν μια υπάλληλο στα διόδια του Σπαθοβουνίου τα ξημερώματα του Σαββάτου απειλώντας ότι θα την χτυπήσουν με… ομπρέλες, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Κορίνθου.

Πρόκειται για νεαρούς τσιγγάνους από τον καταυλισμό τα Εξαμίλια Κορινθίας, οι οποίοι εντοπίστηκαν χάρη στα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος του σταθμού στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου- Τριπόλεως- Καλαμάτας και πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθούν οι άλλοι δυο συνεργοί τους.

Οι τρεις από τους δράστες ήταν κρυμμένοι στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο τέταρτος και, μόλις έφτασαν στον σταθμό, βγήκαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, παραβίασαν την πόρτα και απείλησαν την άτυχη γυναίκα που αναγκάστηκε να τους δώσει περίπου 2.000 ευρώ από το ταμείο. Μάλιστα, τους παρακάλεσε να της αφήσουν το κινητό της που ήθελαν να πάρουν και της έκαναν το χατίρι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr