Την Πέμπτη το εξιτήριο από τη ΜΕΘ για το «κορίτσι με το τατουάζ» που βρέθηκε βιασμένο στο Ζεφύρι

Οι αστυνομικοί περιμένουν να συνέλθει πλήρως προκειμένου να δώσει κατάθεση για τη φρίκη που έζησε

Την Πέμπτη αναμένεται να πάρει εξιτήριο απο τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας η 22χρονη που βρέθηκε πριν από λίγες μέρες εγκαταλειμμένη στο  Ζεφύρι σε πολύ άσχημη κατάσταση και βιασμένη.

Όπως είπε στο protothema.gr ο διοικητής του νοσοκομείου «η κοπέλα έχει αποσωληνωθεί. Η κατάστασή της είναι σταθερή και θα παραμείνει στη ΜΕΘ αυτό το 24ωρο. Το αναπνευστικό της έχει βελτιωθεί ακι αναμένεται να αποχωρήσει από τη μονάδα το πρωί της Πέμπτης».

Εντωμεταξύ οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση κατάφεραν να εντοπίσουν τη μητέρα της 22χρονης η οποία έδωσε κατάθεση.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από αστυνομικές Αρχές, η μητέρα της κοπέλας δεν μπορεί να βοηθήσει σχετικά με το τι συνέβη στην κόρη της, καθώς δεν φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις.

Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί θα περιμένουν την έξοδο της 22χρονης, που είναι Ελληνικής καταγωγής και μένει σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, από τη ΜΕΘ ώστε να τους δώσει την δική της εκδοχή για τη φρίκη που έζησε.

Η 22χρονη όταν συνήλθε έδωσε στους αστυνομικούς ένα σημείωμα με το όνομά της το οποίο επιβεβαιώθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στον δρόμο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από την εξέταση προέκυψε ότι έχει πέσει θύμα ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχει παραγγείλει ο ιατροδικαστής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr