Θεσσαλονίκη: Φθορές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Περαία
07.03.2018
12:07
Οι φθορές περιορίζονται στην τζαμαρία της εισόδου των γραφείων, ενώ οι δράστες φαίνεται να έγραψαν στην πρόσοψη τη λέξη «ΠΑΟΚ»
Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές τα ξημερώματα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Περαία, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι φθορές περιορίζονται στην τζαμαρία της εισόδου των γραφείων, ενώ οι δράστες φαίνεται να έγραψαν στην πρόσοψη τη λέξη «ΠΑΟΚ».
Αριθμός Είδησης: 19214239
Αριθμός Είδησης: 19214239
Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές τα ξημερώματα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Περαία, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι φθορές περιορίζονται στην τζαμαρία της εισόδου των γραφείων, ενώ οι δράστες φαίνεται να έγραψαν στην πρόσοψη τη λέξη «ΠΑΟΚ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr