Κρήτη: Άρπαξαν τα χρήματα που φύλαγε για τα εγγόνια της

Είχε κρύψει 20.000 ευρώ στο σπίτι επειδή φοβόταν τυχόν «κούρεμα» των καταθέσεων και έκαναν φτέρα

Σε άτομα που μπορεί να γνώριζαν ότι είχε στο σπίτι της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο προόριζε να αφήσει στα εγγόνια της  μια ηλικιωμένη γυναίκα όταν θα έφευγε από τη ζωή, στρέφουν τις έρευνες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που αναζητούν τους δράστες της εισβολής στο σπίτι της στην Χερσόνησο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 85χρονη γυναίκα, είχε λείψει για λίγες ώρες από το σπίτι της και, όταν επέστρεψε, το βρήκε αναστατωμένο. Το μυαλό της πήγε αμέσως στο κακό και, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε καθώς τα 20.000 ευρώ που είχε κρύψει επειδή φοβόταν τυχόν «κούρεμα» των καταθέσεων, δεν υπήρχαν πια! Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα από τους χώρους που ακούμπησαν οι διαρρήκτες και η έρευνα για την ταυτοποίησή τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

*** Σοκ έπαθε ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην περιοχή Τημένιο του Δήμου Άργους- Μυκηνών στην Αργολίδα, όταν άνοιξε την πόρτα και βρήκε μόνο τα... έπιπλα! Οι άγνωστοι διαρρήκτες που είχαν τρυπώσει κατά την διάρκεια της απουσίας του, είχαν αρπάξει τις ηλεκτρικές συσκευές και ό,τι άλλο μπορούσε να μετακινηθεί, αφήνοντας το σπίτι άδειο! Την κλοπή ερευνά η Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας εκτιμούν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν φορτηγό για να φορτώσουν τα κλοπιμαία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr