«Δεν είχαν ερωτική σχέση» λέει η δικηγόρος του αγγειοχειρουργού

Κατά την άφιξη του στα δικαστήρια δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση - Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για περιύβριση νεκρού

Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε για την Τετάρτη ο αγγειοχειρουργός που φέρεται να δολοφόνησε την 36χρονη μεσίτρια, μητέρα 3 παιδιών, μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου εργάζεται. Ο 38χρονος λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και έκατσε μόλις 5 λεπτά στο γραφείο του ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε προθεσμία για να έχει ολοκληρωθεί και η ιατροδικαστική έρευνα. 

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για περιύβριση νεκρού. Κατά την άφιξη του στα δικαστήρια δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Η δικηγόρος του 38χρονου, Βασιλική Μαρινάκη ανέφερε στο protothema.gr: «Ζητήσαμε προθεσμία ελπίζοντας ότι θα υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα από την ιατροδικαστή, που είναι πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο της δικογραφίας όπως επίσης διορίσαμε και τεχνικό σύμβουλο. Δεν είχε ερωτική σχέση ο πελάτης μου με το θύμα, απλά ήταν ασθενής του. Εκείνο το απόγευμα δεν την είδε. Είχαν προγραμματισμένο ραντεβού για επέμβαση, την περίμενε να πάει αλλά δεν πήγε».

Δείτε βίντεο: Ποια ήταν η 36χρονη μεσίτρια από την Θεσσαλονίκη
που φέρεται να δολοφόνησε ο αγγειοχειρούργος


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr