Aίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του Σώρρα κατέθεσε ο δικηγόρος του

Όπως φαίνεται και στο έγγραφο, τόσο ο Αρτέμης Σώρρας όσο και η σύζυγός του δηλώνουν για μια ακόμη φορά αθώοι

Στο πενταμελές Εφετείο Πατρών κατέθεσε σήμερα ο συνήγορος υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα, Βασίλης Νουλέζας, αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής για τον πελάτη του και τη σύζυγό του. 

Όπως φαίνεται και στο έγγραφο που δημοσιεύει ο ιστότοπος alfeiospotamos.gr, τόσο ο Αρτέμης Σώρρας όσο και η σύζυγός του δηλώνουν για μια ακόμη φορά αθώοι για την κακουργηματική πράξη που τους χρεώνουν.

Στις 5 Απριλίου το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας θα κρίνει αν ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του θα εκτίσουν ή όχι την οκταετή κάθειρξη πριν την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο, καθώς εκείνη την ημέρα θα εκδικαστεί η αίτηση αναστολής. Μάλιστα ο κ. Νουλέζας δήλωσε ότι θα καταθέσει συκοφαντική δυσφήμηση και αγωγή αποζημίωσης εναντίον όσων «χαρακτηρίζουν αυθαίρετα την Ελλήνων Συνέλευσις εγκληματική οργάνωση».

Υπενθυμίζεται ότι εχθές ο Βασίλης Νουλεζας κατέθεσε έφεση
κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα. Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» καταδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στη σύζυγό του, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, για την οποία ο δικηγόρος κ .Νουλεζας θα καταθέσει έφεση αύριο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλεζας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Θα ασκηθεί άμεσα έφεση καθώς επίσης αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7 ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί υπό όρους η επιβληθείσα ποινή μέχρι ότου επανακριθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Προσδοκούμε δικαιότερη και πιο αντικειμενική αποκαλυπτική κρίση σε δεύτερο βαθμό».



Πηγή εγγράφου: alfeiospotamos.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr