Φωτιά σε μονοκατοικία στον Άγιο Μάρκο Κιλκίς

Στο σημείο επιχείρησαν 4 οχήματα με 12 πυροσβέστες - Κάηκε η κεραμοσκεπή, τα φωτοβολταϊκά που ήταν τοποθετημένα και ο οικιακός εξοπλισμός

Πυρκαγιά σε μονοκατοικία στην περιοχή Άγιος Μάρκος στο Κιλκίς, ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κινδύνευσε κάποιος από τους κατοίκους, καθώς πρόλαβαν και βγήκαν εκτός, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει γνωστά.

Το οίκημα υπέστη σοβαρές ζημιές, καθώς εκτός του οικιακού εξοπλισμού, κάηκε ολοσχερώς η κεραμοσκεπή και τα φωτοβολταϊκά τα οποία είχαν τοποθετηθεί. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr