Πέντε λεωφορεία με Σύρους και Αφγανούς σε hot spot στη Φιλιππιάδα

Τους πρόσφυγες υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Zηρού και οι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ την ευθύνη και τον συντονισμό του κέντρου φιλοξενίας έχει η Αεροπορία από το 'Aκτιο

Στο στρατόπεδο «Πετροπουλάκη» στη Φιλιππιάδα, έφτασαν σήμερα στις 06:45 πέντε λεωφορεία με πρόσφυγες
από τον Πειραιά. Πρόκειται για 4 λεωφορεία με Σύρους και ένα με Αφγανούς. Οι οικογένειες κατεβαίνουν μία μία από τα λεωφορεία, γίνεται η καταγραφή από την αστυνομία και στη συνέχεια οδηγούνται σε σκηνή.

   
Τους πρόσφυγες υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Zηρού και οι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ την ευθύνη και τον συντονισμό του κέντρου φιλοξενίας έχει η Αεροπορία από το 'Aκτιο.
   
Στο παλιό στρατόπεδο «Πετροπουλάκη», δημιουργήθηκε υποδομή για να φιλοξενήσει 700 πρόσφυγες και μετανάστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr