Έκλεψε ιατρική σφραγίδα από νοσοκομείο

Δεν πρόλαβε να υλοποιήσει τα σχέδιά της για την αγορά ναρκωτικών φαρμάκων με πλαστογραφημένη ιατρική συνταγή, η 38χρονη Ελληνίδα που έκλεψε μια σφραγίδα γιατρού από το νοσοκομείο Καρδίτσας με σκοπό να την χρησιμοποιήσει.

Η 38χρονη εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία της γιατρού από το γραφείο της, τρύπωσε μέσα και άρπαξε τη σφραγίδα του, αλλά την στιγμή που έβγαινε την αντιλήφθηκε το προσωπικό του νοσοκομείου. Αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν την δράστιδα και βρήκαν την σφραγίδα, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην γιατρό.

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο συνελήφθη στο Ηράκλειο ένας 30χρονος ο οποίος τρύπωσε μέρα- μεσημέρι στο σπίτι ενός 47χρονου και άρπαξε κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ. Κατά την διαφυγή του, τον είδαν γείτονες που κάλεσαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή του τα κλεμμένα κοσμήματα. Ο δράστης ανακρίνεται από την Ασφάλεια και για άλλες κλοπές και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr