Ηράκλειο: Με… αξίνα πήγαν να διαρρήξουν εκκλησία!

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή άκουσαν το θόρυβο που έκαναν οι επίδοξοι ιερόσυλοι και τους συνέλαβαν

Την κλειδαριά της εισόδου μιας εκκλησίας στο Ηράκλειο επιχείρησαν να σπάσουν χτυπώντας την με μια… αξίνα δυο Έλληνες που βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών αλλά δεν τα κατάφεραν και, σαν να μην έφτανε αυτό, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας!

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή άκουσαν το θόρυβο που έκαναν οι επίδοξοι ιερόσυλοι, ένας 29χρονος και ένας 47χρονος, καθώς προσπαθούσαν να διαρρήξουν την πόρτα και έτρεξαν να δουν τι συνέβαινε. Μόλις τους είδαν με την αξίνα στα χέρια, τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και 55 ναρκωτικά χάπια διαφόρων ειδών για τα οποία δεν διέθεταν ιατρική συνταγή κι έτσι οι αστυνομικοί τους παρέδωσαν σε συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών που σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για απόπειρα κλοπής και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr