Αμαλιάδα: Διέθετε προς πώληση «μαϊμού» φιάλες υγραερίου!

Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα που διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να εξακριβώσουν από πού προέρχονται οι «μαϊμού» φιάλες υγραερίου με τη φίρμα γνωστής αθηναϊκής εταιρείας, που διέθετε προς πώληση ένας ιδιοκτήτης καταστήματος στην Αμαλιάδα!

Ένας υπάλληλος της συγκεκριμένης εταιρείας που μπήκε τυχαία στο κατάστημα του 58χρονου στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, διαπίστωσε ότι οι φιάλες που έφεραν το λογότυπο της εταιρείας υγραερίου στην οποία εργάζεται είχαν εμφιαλωθεί από άλλη εταιρεία και τα πώματά τους ήταν απομιμήσεις.

Αμέσως κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας έκαναν έρευνα στο κατάστημα του 58χρονου και κατέσχεσαν 16 γεμάτες φιάλες. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστεί το παράνομο εμφιαλωτήριο υγραερίου που του προμήθευσε τις φιάλες «μαϊμού».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr